≫ 

Kajli ima novog dečka: Tek što je raskinula sa ocem svog deteta, ljubi 11 godina starijeg repera

- Nedavno su izašli zajedno sa njegovim prijateljima, Kajli je pevušila njegove pesme i igrala sa njegovim prijateljima - rekao je izvor

  • 0

Najmlađa milijarderka na svetu Kajli Džener (22) započela je vezu sa reperom Drejkom (33), samo mesec dana nakon što je raskinula sa Trevisom Skotom.

Kajli i Drejk su prijatelji već godinama, a poslednje dve nedelje često provode vreme zajedno, od kada su uplovili u emotivnu vezu.

- Nedavno su izašli sa njegovim prijateljima, Kajli je pevušila njegove pesme i igrala sa njima. Nije igrala sa njim, ali su sedeli jedno do drugog i bilo je dosta hemiije - tvrdi izvor.

Drejk Drejk, Foto: Profimedia/Mega Agency

Najmlađu milijarderku u večernjim časovim reper često posećuje, a nekoliko puta izašli su i na romantičnu večeru.

- Drejk je viđen kako dolazi kod nje kasno u noć, tako da je sasvim sigurno da par spava zajedno, a s obzirom na to da takođe i izlaze, ne radi se o običnoj kombinaciji, već o vezi - zaključio je izvor.

Podsećamo, Kjali ima jednogodišnju ćerku Stormi sa bivšim dečkom Trevisom Skotom, sa kojim je raskinula pre samo mesec dana.

Video: Neumerenost u svemu: Evo kako Kajli Džener slavi rođendan

(Telegraf.rs/People)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA