≫ 

Kim i Kanje iz dečjih soba izbacili sve televizore, šestogodišnjoj ćerki zabranjena još jedna stvar

- Ja ću uvek biti ja. Često se posvađamo ili imamo raspravu. To je brak. On će uraditi neke stvari sa kojima se ja ne slažem, ali ću ga podržati, jer i on to isto radi - iskreno je priznala Kim

  • 1
Kim Kardasijan Kim i Kanje, Foto: Tanjug/AP

Možda ste mislili da deca Kim Kardašijan (39) i Kanjea Vesta (42) dobijaju apsolutno sve što požele, te da im je sve dopušteno, istina je prilično drugačija.

Naime, Kim je gostujući u emisiji "The Real" rekla da se onoliko puta uverila da mnogo treba raditi na braku da bi opstao, te da pravi kompromise kada je u pitanju njen muž.

Njih dvoje u braku su pet godina, a imaju četvoro dece - Nort (6), Sejnta (3), Čikago (2) i petomesečnog Psalma.

- Deca rastu i zbog toga je Kanje oprezan šta držimo u kući. Iz njihovih soba smo izbacili televizore, kao i šminku iz sobe najstarije ćerke. On je strog otac i tera nas da se u kući svi držimo njegovih pravila - priznala je Kim.

Kim Kardasijan Kanje Vest i Kim Kardašijan, Foto: Profimedia

Kako je objasnila - ona se mahom slaže sa svim njegovim odlukama, ali se uvek trudi ostati da ostane dosledna i samoj sebi.

- Ja ću uvek biti ja. Često se posvađamo ili imamo raspravu. To je brak. On će uraditi neke stvari sa kojima se ja ne slažem, ali ću ga podržati, jer i on to isto radi - iskreno je priznala Kim.

Najpoznatija straleta na svetu priznala je da je Kanje danas više uključen u vaspitanje dece nego pre, te da je konačno postao dobar primer svojoj deci.

Kim je istakla da uvek pristane na sve kompromise, jer voli Kanjea, dok je on izjavio da ima osećaj kao da je u braku sa Kim već 500 godina.

Inače, par želi da ima 7 dece.

VIDEO: Najmlađa Kardašijanka se pohvalila novim satom, cena - prava sitnica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    7. novembar 2019 | 14:10

    Ova se sada setila... Hvala Bogu ja sam se te bede resio pre 5 godina. Zivimo kao i do sada deci ne nedostaje TV, a nama jos manje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA