≫ 

Slavna majka je čuvala ćerku od sveta slavnih i loših momaka, a Kaja sad ljubi jednog od gorih

Ovaj par nismo mogli da spojimo ni u najluđim snovima

  • 1

Sindi Kraford (53) godinama pazi na to kako se njena deca ponašaju u javnosti i šta rade, pa ne znamo koliko je srećna zbog veze svoje ćerke Kaje Gerber (18) s Piterom Dejvidsonom (26).

Ovaj par nismo mogli da spojimo ni u najluđim snovima.

Krajem oktobra počela su šuškanja o tome da je komičar Pit Dejvidson osvojio 18-godišnju manekenku Kaju Gerber, koja je svetsku slavu stekla kao ćerku jednog od najpoznatijih top-modela sveta Sindi Kraford.

Kaja Gerber

Foto: Tanjug/AP

Sindi i suprug Rande Gerber godinama su pomno pazili na ćerku i sina Prislija i manekenka ne skriva kako i sada pazi na to šta rade u javnosti, no čini se kako ovo ni ona nije mogla sprečiti.

Podsetimo, 25-godišnji komičar poznat je po neumesnim ispadima u javnosti, problemima s zavisnošću i depresijom i kratkim vezama s brojnim poznatim damama, koje su ga i proslavile.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pete 🍁 (@petesweed) on

 

Tako je nakon raskinute veridbe s Arianom Grande (26), aferom s sa Kate Bekinsejl (46) i vezom od nekoliko meseci s novom holivudskom miljenicom Margaret Kuali (25), Pit je osvojio i Kaju, s kojom provodi vreme u Njujorku u njenom stanu i na romantičnim večerama.

Zanimljivo, s mladom manekenkom prvi put je uhvaćen tri nedelje nakon raskida s Margaret, ali mladi par zasad ne komentiriše prirodu svoga odnosa. Kaja se nedavno pojavila na jednom događaju samo s majkom na koju neodoljivo liči, a Sindy je pucala od ponosa na svoju naslednicu, iako je na nekoliko fotografija izgledalo kao da joj baš i nije drago zbog vesti o romansi s Pitom.

No sve su to i dalje nagađanja jer Sindi nije komentarisala privatni život svoje mlađane naslednice, barem ne za sada. Ko zna, možda ova veza posrnulog komičara potraje barem malo duže nego prethodne.

Video: Problematični komičar je bio i sa Arijanom Grande

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    8. novembar 2019 | 12:42

    E to je "stakleno zvino" potpuna zastita, postavljanje svojih ledja da djeca u ranim godinama ne dozive "bol" na zalost nemozemo djecu sačuvati kroz svoja iskustva. Zivot i sve sto ide s tim djeca moraju prozivjeti. Mi smo tu kasnije ...samo kad padnu da im pruzimo ruku i to je sve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA