≫ 

Tužna ispovest ćerke Demi Mur: Zbog Eštona Kučera 3 godine nisam pričala sa majkom

Rumer je rekla kako se ponašala kao posrednik između svojih sestara i njihove mame

  • 3
Eston Kucer, Demi Mur, Rumer Vils

Foto: Profimedia, Guliver/Jerod Harris/Getty Images for Christian Louboutin

Najstarija ćerka američke glumice Demi Mur (56), Rumer (31), otkrila je kako ona i njene mlađe sestre Talulah (25) i Skout (28) tri godine nisu razgovarale sa svojom mamom usred njenog braka s glumcem Aštonom Kučerom (41).

Demi Mur

Foto: Profimedia/Everett

Rumer je rekla kako se ponašala kao posrednik između svojih sestara i njihove mame. Naime, to se dogodilo u razdoblju kada su Demi i Ašton imali krizu u braku. Želeli su da dobiju dete, međutim, sve se završilo pobačajem, zbog čega su imali teško razdoblje. Demi se jako teško oporavila.

Eston Kucer

Ešton i Demi, Foto: Guliver/Stephen Lovekin/Getty Images

- Bila sam ljuta, pogotovo na Eštona. Imala sam osećaj da mi je uzeo nešto što je moje. Kad je naša mama želela još jedno dete, a to se nije dogodilo, bila je fokusirana samo na tu činjenicu. Imala sam osećaj da mi nismo dovoljne. Čak su mi i prijatelji govorili da su zabrinuti za moju mamu, da joj pomognem. Tada sam shvatila da trebamo da popravimo naš odnos - rekla je Rumer.

- Tada sam odlučila. Prihvatiću svoju mamu takva kakva je, jer u suprotnom ostatak porodice neće pričati sa mnom - priznala je.

Naime, i sama Demi je priznala kako je bila "zavisna o Eštonu".

Demi Mur, cerka

Rumer i Demi, Foto: Guliver/Jerod Harris/Getty Images for Christian Louboutin

Demi i Ašton su bili u braku šest godina, a pažnju su privukli zbog 15 godina razlike između njih. Venčali su se pet godina nakon što se Demi razvela od glumca Brusa Vilisa (64).

Glumica je u svojim memoarima progovorila o vezi s Aštonom.

- Više me je puta u braku prevario, a svojim pritiskom dvaput me uverio da treba da uključimo treću osobu u naš seksualni život, zbog čega i danas žalim. Želela sam da mu pokažem da mogu biti zabavna i kul, ali to je bila greška - otvorila se Demi. Međutim, glumca takve prozivke ne dotiču.

VIDEO: Ona je najuspešnija mama Holivuda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA