≫ 

Ali Mekbil probleme sa ishranom kasno je priznala, o braku s 22 godine starijim mužem retko priča

Kalistu Flokhart publika je upoznala u seriji "Ally McBeal", ali i kao treću suprugu Harisona Forda

  • 1

Plavokosu mršavicu, publika je upoznala u hit-seriji "Ally McBeal" koja se emitovala od 1997. do 2002. godine. Iako je imala još otprilike 20 glumačkih ostvarenja, Kalista će zauvek biti zapamćena upravo po ulozi cinične advokatice.

Calista Flockhart, Kalista Flokhart Foto: Tanjug/AP/Richard Shotwell/Invision

Ipak, postoji još jedna stvar po kojoj je ova neobična glumica poznata, a to je brak s holivudskim zavodnikom Harisonom Fordom, kojem je 2010. godine postala treća supruga.

Par je zajedno od 2002. godine, a pet godina kasnije Harison je zaprosio na Dan zaljubljenih.

Prethodno je Ford bio u brakovima s Meri Markuardt od 1964. do 1979. godine i Melisom Matison i ima ukupno petoro dece. Kalista je neposredno pre početka veze s Fordom usvojila dečaka kojem je dala ime Liam.

Kalista je počela da se viđa s legendarnim glumcem počela dok je on još legalno bio u braku s drugom suprugom, iako su tada već godinu dana bili razdvojeni, zbog čega je par od samog početka bio vrlo tajnovit kada je reč o njihovom odnosu, a nije im smetala ni razlika od 22 godine. Ipak je Harison iskusni šarmer...

Svetska premijera filma Foto: Tanjug/AP/Jordan Strauss/Invision

- Uopšte ne osećam razliku u godinama između mene i supruga. Često zaboravljam da je 22 godine stariji i to ne utiče na naš odnos. Sviđa mi se kako on izgleda odmah ujutro. Jako je sladak jer izgleda kao dečak - jednom je prilikom otkrila glumica, dok je njen suprug odmah 2003. godine javno priznao kako je ludo zaljubljen.

- Ona je predivna žena - zaključio je za suprugu, koja je tokom godina često bila na meti javnosti koja je smatrala da je jednostavno premršava i tako šalje pogrešnu poruku devojkama i ženama širom sveta.

86. dodela Oskara, Kalista Flokhart Foto: AP/Tanjug

I ona je sama priznala kako je imala problema s ishranom dok je snimala spomenutu seriju i kad je bila na vrhuncu slave. Ipak, anoreksiju je priznala tek kasnije, a za vreme emitovanja serije tvrdila je kako ima "zdrav apetit i sitne kosti".

- Tada sam bila pod velikim stresom. Radila sam po 15 sati dnevno, a onda sam se morala nositi s krajem serije koja je bila moj život. Previše sam vežbala, malo jela. Očito tada nisam imala vremena za hranu, ali sada živim puno zdravijim životom - priznala je glumica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • "vatra živa"

    12. novembar 2019 | 00:40

    Za mene jedna od naružnijih glumica i meni najnesimpatičnija.Izgleda da čuda čini u spavaćoj sobi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA