≫ 

"Ko bi hteo da peva sa njom?": Spajsice odbile da im se Adel pridruži na bini

Čula sam neke glasine da je htela sa nama da otpeva pesmu "2 become 1" - rekla je jedna od članica grupe

  • 0
The Spice Girls, Adele

Foto: Profimedia/Backgrid, Pixabay

Pevačica Adel (31) pojavila se na poslednjem koncertu u sklopu povratničke turneje popularne pop grupe "Spice girl", čiji je inače veliki fan. Međutim, Adel nije bila pozvana na binu kako bi zajedno sa popularnom grupom otpevala njenu omiljenu pesmu.

Jedna od Spajsica, Mel C (45) otkrila je kako su sve članice grupe po dogovoru odbile da zajedno pevaju sa Adel iz straha da će zaseniti njihove vokalne sposobnosti.

- Čula sam neke glasine da je htela sa nama da otpevata pesmu "2 become 1". Odbile smo, jer ko bi hteo da peva uz Adel? - rekla je Mel C.

Adel, Gremi nagrade

Iako je prisustovala koncertu, Adel nije pozvana da otpeva pesmu, Foto: Tanjug/AP

Nije tajna koliko ih volim i koliko su me inspirisale da trčim za životom i nikada ne gledam unazad - rekla je jednom prilikom Adel o Spajsicama.

- "Spice Girls" sam videla na Wembley stadionu, poslednji put pre 21 godinu. Večeras sam sa mojim najdražima i najbližima plakala,a smejala se, plesala i zaljubila se u desetogodišnju sebe. Napokon sam upoznala Geri, napila se sa devojkama i ne mogu da verujem koliko daleko sam dogurala. Hvala za ovo ludilo koje živim, ne bih to mogla bez vas pet britanskih legendi. Volim vas - napisala je tada Adele na Instagramu nakon što je sa Spajsicama slavila kraj povratničke turneje.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Adele (@adele) on

 

Video: Kako je prelepa plavuša posle šamaranja Leonarda Dikaprija osvojila Holivud

(Telegraf.rs/dailymail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA