≫ 

"Odakle sad ovo?!" Kim na snimanju nosila džinovski dijamant koji su joj ukrali u pljački u Parizu!

Sestre Kardašijan su se ponovo uružile u kampanji za novu dijamantsku liniju KKW parfema

  • 2
Kim Kardašijan, Kardashian Kim Kardašijan sa oba dijamantska prstena, Printskrin: Instagram/khloekardashian

Kim (39), Kloi (35) i Kortni (40) Kardašijan su pozirale za novu liniju parfema "KKW parfumes" sa zalizanom kosom i nakitom vrednim nekoliko miliona dolara.

Interesantno je to što je na ovom fotošutingu Kim nosila dva dijamantska prstena koja joj je Kanje Vest poklonio, a jedan od njih joj je ukraden 2016.godine u Parizu, gde su lopovi ukrali nakit vredan 10 miliona dolara.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Prvi ovalni prsten od 15 karata Kanje joj je poklonio 2013. godine kada ju je zaprosio, a drugi dijamantski prsten od 20 karata je dobila na leto 2016. godine.

Taj drugi prsten joj je ukraden u Parizu prilikom pljačke krajem iste godine, ali svet bruji o tome da starleta ovih dana opet nosi upravo taj prsten. Jedina mogućnost je da je izrađen isti takav prsten, te da je u pitanju vrlo dobra kopija, iako se zna da Kim baš i ne nosi kopije.

S tim u vezi, ne čudi što fanovi masovno postavljaju pitanje: "Odakle sad ovo na tvojoj ruci?", "Zar ovaj prsten nije ukraden tokom pljačke?", "Da li je sve bilo iscenirano",...

kim kardashian kardasijan kanje vest Foto: Tanjug/AP

Povodom promocije novog parfema koji je pakovan u "dijamantskim" bočicama Kim je izjavila:

- Ova kolekcija je veoma posebna zato što je to prvi parfem koji radim u saradnji sa Kloi i Kortni posle dužeg vremena - rekla je uzbuđeno Kim.

Sve tri sestre na setu su imale su istu frizuru, "smokey eye" na očima i karmin boje kože. Kloi koja je trenutno plavuša, za ovu priliku ofarbala se u smeđe.

- Radeći s mojim sestrama za ovu kolekciju parfema je probudilo neku nostalgiju u nama. Parfem je naš lični odabir. Radeći na njemu od početka do kraja je bilo veoma uzbudljivo iskustvo - dodala je Kim.

Roze liniju predstavlja Kloi, a žutu Kortni. Svaki od ova 3 parfema moći će da se kupi za 40 američkih dolara.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Pre ovoga, Kim je sarađivala sa najmlađom sestrom Kajli Džener (22) na liniji parfema koja je videla svetlost dana u avgustu.

Pre saradnje sa Kajli, Kim je lansirala liniju odeće pod nazivom "Skims". Sudeći po podacima Kim je nekoliko minuta nakon što je lansirala "Skims" zaradila 2 miliona dolara. Kasnije je u kolekciju dodala donji veš i steznike koji se prodaju širom sveta.

Video: Koliko Rusija zarađuje od svojih dijamanata?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ina

    12. novembar 2019 | 13:12

    Pa sta kupila je drugi ima ona tolko para da kupi jos deset ista takva prstena

  • Ovggsphyf

    12. novembar 2019 | 14:49

    Ja samo ne znam koje budale kupuju ove njihove nekvalitetne skule

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA