Žena slavnog glumca drugi put za 7 meseci doživela spontani pobačaj

Otišla je na redovni ginekološki pregled bez ikakvih slutnji, a vratila se slomljenog srca

  • 0
Alek Boldvin, Hilaria Hilarija Printskrin: Instagram/hilariabaldwin

Hilarija Boldvin (35) je imala spontani pobačaj u četvrtom mesecu trudnoće.

Samo sedam meseci nakon što su objavili tragičnu vest da su izgubili dete koje su željno iščekivali, glumac Alek Boldvin (61) i njegova 35-godišnja supruga Hilarija suočili su se s istim problemom. Hilaria je u četvrtom mesecu nove trudnoće ponovno doživela spontani pobačaj i izgubila dete koje je silno želela. Navodno je trebalo da rodi devojčicu.

Hilaria, Hilarija, Alek Boldvin Hilarija i Alek, Printskrin: Instagram/hilariabaldwin

Hilarija i Alek su roditelji četvoro dece, ali silno žele da još prošire svoju porodicu, ali im to baš i ne polazi za rukom. Pre samo 24 sata Hilarija je objavila stori na Instagrmu sa svojim stomačićem, ali je isto veče obelodanila i tužnu vest - da je ponovno imala spontani pobačaj.

Otišla je na redovni ginekološki pregled bez ikakvih slutnji ili očekivanja da će nešto poći po zlu, a vratila se slomljenog srca i sve je podelila sa svojim fanovima na Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

- Jako smo tužni jer smo upravo saznali da je naša beba preminula sa samo 4 meseca. Takođe želim da znate da iako možda sada nismo dobro, bićemo - napisala je Hilarija na svojoj objavi na Instagramu kojom je podelila svoj tragični gubitak.

Inače, Hilarija je instruktorka joge koja zagovara direktan pristup i komunikaciju s fanovima, pa je tako sve svoje trudnoće delila na društvenim mrežama, pa čak i ako je to značilo da će pred svima morati da prizna i da je izgubila dete.

Hilarija Boldvin Foto: Instagram/hilariabaldwin

Alek Boldvin i Hilarija venčali su se 2012. godine, a već imaju četvoro dece. Alek ima i 23-godišnju ćerku Ireland, koju je dobio s Kim Besindžer (65).

VIDEO: Svi su mislili da će im brak trajati mesec dana, a zbog ovoga su svima zapušili usta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA