≫ 

Bivšu je varao, u bordelu zamalo umro, imao moždani udar, a sad se verio nakon samo 3 meseca

Lamar Odom zaprosio je Sabrinu Par nakon samo tri meseca veze

  • 1
Lamar Odom Lamar Odom, Foto: Profimedia

Penzionisani košarkaš Lamar Odom (40) i bivši suprug rijaliti zvezde Kloi Kardašijan (35) odlučio je definitivno da krene dalje i nakon tri meseca veze s personalnim trenerom Sabrinom Par (32) objavio je da su se verili.

40-godišnji Lamar srećnu vest je podelio sa svojim obožavateljima na Instagramu objavivši fotografiju na kojoj pozira u zagrljaju novopečene verenice, na čijoj ruci blista poveći dijamantski prsten.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Lamar Odom (@lamarodom) on

- Predstavljam svoju novu verenicu. Uskoro će postati gospođa Par-Odom. Ona je ta!!!! - napisao je Lamar uz objavljenu fotografiju.

Lamar je Sabrinu zaprosio na romantičnoj večeri u restoranu "Myles Chefetz Prime" u Miamiju, i to samo tri meseca nakon što su prvi put zajedno viđeni u avgustu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Lamar Odom (@lamarodom) on

Ako ste pomislili da je to vrlo kratko razdoblje, Lamar je svoju prvu, danas bivšu, suprugu Kloi zaprosio već nakon mesec dana veze. Upoznao ju je u avgustu 2009. godine, a u septembru je i zaprosio.

- Stvarno su jako, jako srećni. Doslovno se ne odvajaju jedno od drugog. Kloi misli da je on sjajan, neprestano je nasmejava - izjavila je svojevremeno Kloina sestra Kim.

Svoju sreću su ozakonili 27. septembra 2009. godine, a venčanje je bilo prikazano u rijaliti šou "Keeping Up with the Kardashians". I njihov bračni život nastavio je da se prikazuje u narednim epizodama šoua, ali njihovoj sreći je došao kraj 2013. godine kada je Lamar uhvaćen u preljubi i kada je otkrivena njegova zavisnost o teškim drogama. Godinu dana kasnije Kloi je predala papire za razvod.

Kloi Kardašijan i Lamar Odom Kloi Kardašijan i Lamar Odom, Foto: Profimedia/iPhoto

Lamar je nakon toga hitno prevezen u bolnicu nakon što je pronađen u nesvesti u jednoj hotelskoj sobi u Nevadi, što ga je skoro koštalo života. Kloi je tada bila uz njega, i to nekoliko meseci, čak je bila odložila proces razvoda braka i donosila je sve odluke vezane za njegovo zdravlje.

Lamar je bio prisiljen puno osnovnih stvari da nauči iz početka, uključujući i hodanje, ali očito iz toga ništa nije naučio jer se svojim lošim navikama vratio već početkom 2016. godine.

Kloi je to bilo dovoljno da ponovno preda papire za razvod, koji je finalizovan u decembru iste godine.

Video: Aco Pejović na hitnoj konferenciji za novinare: U moje ime je učinjena velika prevara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA