≫ 

Džon Ledžend proglašen za najseksi muškarca na svetu: Odmah se vrhunski našalio na svoj račun

Džon Ledžend je najseksi muškarac na svetu

  • 1

Talentovani američki pevač i glumac Džon Ledžend (40) je po izboru časopisa "People" najseksi muškarac u 2019. godini, no kako sam kaže, nije siguran hoće li uspeti da živi s tom laskavom titulom.

Ledžend je u srećnom braku s manekenkom Krisi Tajgen (33) s kojom ima dvoje dece i prvi je Afroamerikanac koji je za svoj umetnički rad nagrađen Emijem, Gremijem, Oskarom i Tonijem.

- Kad sam čuo novost bio sam vrlo uzbuđen, ali istovremeno i pomalo uplašen, jer je to veliki pritisak - rekao je Džon.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by People Magazine (@people) on

- Džon iz 1995. godine bio bi vrlo zbunjen što je titulu poneo nakon Idrisa Elbe. Dovraga, Džon iz 2019. je gotovo jednako zbunjen, ali hvala časopisu "People". Poneću titulu. Sada će me svi gledati pod lupom da bi ustanovili jesam li zaista dovoljno seksi za tako nešto. Usput, izabran sam nakon Idrisa Elbe, što nije pošteno i nije mi baš simpatično - našalio se pevač.

Britanski glumac Idris Elba (47) na naslovnici je bio prošle godine. Među ostalim glumcima i pevačima koji su se pojavili na naslovnici časopisa poslednjih godina pošto su proglašeni najseksepilnijima su Blejk Šelton, Kris Hemsvort, Adam Levinj, Džordž Kluni i Čening Tatum.

Krisi Tejgen, Džon Ledžend Krisi Tajgen i Džon Ledžend, Foto: Profimedia/UPI

Ledžend, trenutno jedan od članova žirija popularne američke emisije "The Voice" osvojio je 10 Gremija za debi album iz 2004. "Get Lifted" i za pesmu "Ordinary People". Dobitnik je Oskara za pesmu "Glory" iz filma "Selma", nagrade Toni za koprodukciju brodvejske predstave "Jitney" i Emija za produkciju tv adaptacije mjuzikla "Isus Krist superstar" u kojem je glumio Isusa.

Dzon Legend Foto: Guliver/Rich Polk/Getty Images for Baby2Baby

Ledžendova fotografija krasiće naslovnicu "People" koji će se u prodaji pojaviti u petak.

Video: I mi seksi doktore za trku imamo: Zbog njihovih zmijskih tela žene su im stalni pacijenti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA