Objavljene bolne slike Kim Kardašijan: Lepljivom trakom joj dizali grudi da izgledaju savršeno

Kim je lepila grudi lepljivom trakom koja joj je uništavala kožu i nanosila bol

  • 1
Kim Kardašijan Kim Kardašijan, Foto: Profimedia

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan (39) u poslednjih 12 godina koliko je u svetu medija, napravila je brojne estetske korekcije koje su vidljive na prvi pogled, a za lepotu bi napravila zaista sve.

Na društvenim mrežama sada je svojim pratiocima pokazala kako funkcionišu njene nove trake za lepljenje iz kolekcije "Skims", zaslužne za njen bujni dekolte u haljinama s prorezom. Otkrila je kako je njen novi izum bezbolan za područje bradavica i drži grudi.

Međutim, pre nego što je tako obogatila svoju kolekciju "Skims", Kim je lepila grudi lepljivom trakom koja joj je uništavala kožu i nanosila bol.

Kim Kardašijan Kim Kardašijan: Foto: Profimedia

- Volela bih da je Skims traka postojala, pokazaću vam slike moje oštećene kože kad bih skinula lepljivu traku - rekla je i dodala da ju je koža jako pekla.

Osim novih traka, u kolekciji "Skims" Kim je nedavno ponudila i steznik, koji dolazi u različitim bojama i oblicima. Čim je postao dostupan na internetu, žene su pohrlile i kupile ga, u nadi da će izgledati mršavije. Svega nekoliko minuta nakon lansiranja specijalnog steznika Kim je u džep stavila dva miliona dolara.

Pre nekoliko meseci Kim je nosila minijaturni kupaći kostim, čija vlasnica se šokirala kad je videla koliko devojaka je pohrlilo za tim odevnim predmetom.

- U jednom trenutku me iskreno bilo strah da će nam se stranica srušiti zbog velikog broja narudžbina koje smo primili - rekla je Rebeka, vlasnica brenda. Rebeka tad nije ni znala da je Kim odenula upravo kupaći kostim koji je ona dizajnirala. U jednom danu prodalo se više od 500 kupaćih kostima.

VIDEO: Kajli Džener ponovo trudna? Izlanula se u videu koji je njena sestra objavila sa rođendana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mix

    15. novembar 2019 | 12:11

    Ba[ sam se rasplakala......jadna žena.......koja glupost....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA