• 1

Hale Beri optužila bivšeg dečka za incest

Prethodno zapečaćeni sudski dokumenti izašli su na videlo

  • 1

Hale Beri je optužila bivšeg dečka Gabrijela Obrija da je "imao seksualni odnos sa članom porodice" i da ju je vređao na rasnoj osnovi dok su bili zajedno.

Prethodno zapečaćeni sudski dokumenti izašli su na videlo vezano za njihovu petogodišnju vezu, u kojoj je "Catwoman" tvrdila da Gabrijel odbija da prizna da je njihova ćerka Nahla meleskinja.

U dokumentima iz 2011. godine navedeno je da je on stalno vređao na fizičkoj i rasnoj osnovi i prema njoj se ponašao loše tokom petogodišnje veze, kao i da je odbio je da prizna njihovu ćerku Nahlu.

U dokumentima se navodi da je 53-godišnjakinja tvrdila da je njen bivši dečko godinama imao seksualni odnos sa članom porodice, a ta trauma je upropastila njihov intimni život.

- Nakon prvih šest meseci naše veze, naš seksualni život se smanjio i posle godinu dana imali smo seks manje od tri puta godišnje - svedočila je ona, prema zakonskim dokumentima.

Hale Beri

Hale Beri, Foto: AP/Tanjug

- Gabrijel je odbio da prizna ili prihvati odgovornost za bilo koje od tih pitanja. Umesto toga, kritikovao je moje telo na načine koji veoma ponižavaju žene - dodala je Hale.

- Konačno sam ga ubedila da ode do zajedničkog terapeuta kako bi rešio ove probleme - rekla je Hale.

Hale je rekla da je Gabrijel priznao da je godinama imao seksualni odnos sa članom svoje porodice. U izjavi, Hale je takođe tvrdila da je Gabrijel imao mentalnih problema, rekavši da pati od depresije i socijalne anksiznosti, ali da je odbio da prihvati lečenje - to je navela kao razlog njihovog raskida.

Gabrijelovi advokati zatražili od suda da iz zapisnika izbriše neke njene tvrdnje, govoreći da su njeni komentari nevažni ili pogrešne činjenice.

Par je započeo vezu još 2005. godine, tri godine kasnije zajedno su dobili ćerku, a krenuli su svako svojim putem 2010. godine.

Još 2014., Vrhovni sud je presudio da Hale plaća Gabrijelu 16 hiljada dolara mesečno za izdržavanje deteta, zajedno sa retroaktivnim plaćanjem od 115 hiljada dolara i 300 hiljada dolara kako bi mu nadoknadila naknadu za advokatski honorar.

Video: Neki ljudi ne mogu seksualno da se uzbude dok se dobro ne ispovraćaju

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Tina

    Nije hteo priznati cerku a sad se stara o njoj. Nejasno zasto ona nije dobila starateljstvo i zasto ga je trpela. Zene u Srbiji trpe svasta u braku jer nemaju novca da promene situaciju

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima