Postala je klon svog pokojnog brata: Šokantne fotografije sestre Majkla Džeksona

La Toja je važila za pravu lepoticu , a sada su na njoj, kako mnogi komentarišu, prepoznatljive samo tamne oči i osmeh

  • 6
La Toja Džekson La Toja Džekson, Foto: Profimedia

La Toja Džekson (63), sestra pokojnog kralja popa Majkla Džeksona nakon brojnih operacija postala je bratov klon.

La Toja je uslikana u jednom salonu lepote u Los Anđelesu gde je sređivala nokte, a u javnosti se pojavila našminkana sa ogromnim šeširom.

Sestra pokojnog kralja popa bila je u crnoj uskoj trenerci koja je istakla njenu vitku figuru, a ono što je svima upalo u oči je La Tojino izobličeno lice koje je, kako mnogi komnetarišu, upropašćeno zbog previše plastičnih operacija.

La Toja je važila za pravu lepoticu , a sada su na njoj, kako mnogi komentarišu, prepoznatljive samo tamne oči i osmeh. Karijeru je započela na televiziji, učestvujući u mnogim emisijama, a kasnije je objavljivala albume i bavila se plesom.

La Toja Džekson La Toja Džekson, Foto: Profimedia

Džeksonovu sestru život nije mazio pa je preživela velike porodične, ali i ljubavne drame.

La Toja i Majkl nisu imali brižnog oca, već čoveka koji je u njihovoj glavi izgledao kao čudovište koje ih je tuklo i zlostavljalo. Muzički menadžer Džo Džekson svoju decu je maltretirao, terao da vežbaju, pevaju i plešu danonoćno.

La Toja bila je u braku sa pokojnim Džekom Gordonom, koji joj nije dao da bude bliska sa porodicom, pretio joj je i  fizički maltretirao, a jednom prilikom ju je udario toliko jako da je izgubila svet.

La Toya Jackson, Latoja La Toja Dzekson La Toja Džekson, Foto: Instgaram/latoyajackson

La Toja je pričala da se 1989. godine nasilno udala za Džeka, a da su se razveli kada je od nje tražio da snima porno filmove, pod njegovom produkcijom.

Zaključavao me je u ormar, nisam smela da čitam časopise i čim bi me zatekao kako razgovaram na telefon dobila bih batine - otvoreno je priznala La Toja.

Video: Kristalne čarape Majkla Džeksona na aukciji, predviđaju im 2 miliona evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA