≫ 

Čuvena Šarlot otkrila koja scena seksa joj je bila najužasnija u seriji "Seks i grad"

- Zaista mi je bilo odvratno. Jako, jako mrzim tu scenu - izjavila je Šarlot iz i dalje omiljene serije

  • 2
Kristin Davis

Foto: Red Table Talk/BACKGRID/Backgrid UK/Profimedia

Jedna od najpopularnijih serija "Seks i grad" prestala je s emitovanjem pre 15 godina, ali anegdote o Keri, Samanti, Šarlot i Mirandi pričaju se i dan danas i reprize malo kome mogu dosaditi.

Nije tajna da je kroz seriju prošlo na stotine muškaraca, a Kristin Dejvis (54), koja je glumila sramežljivu Šarlot, u šou "Watch What Happens Live" otkrila je koja joj je scena seksa bila najgora za snimanje.

Reč je o epizodi "Jesmo li mi dr*lje?", koja je emitovana pre 19 godina, a u kojoj Kristin mora da glumi scenu seksa s nepoznatim muškarcem.

Kristin Dejvis

Kristen Dejvis/Foto: Tanjug/AP, Profimedia

- To je scena kada sam bila u krevetu s frajerom koji mi se u lice drao: "Kur*o! Jebena ku*ketino". Zaista mi je bilo odvratno. Jako, jako mrzim tu scenu - objasnila je Kristin, čiji se film "Holiday in the Wild" trenutno emituje na Netfliksu.

Dejvis je takođe odgovorila na pitanje ko joj je draži lik u seriji - Zverka, kog je glumio Kris Not (64) ili Ejdan, kojeg je igrao Džon Korbet (58).

Serija Seks i grad

Lepotice u seriji "Seks i grad"/Foto: Profimedia/Visual movies

- Volela sam Ejdana jako, ali Keri je bio suđen gospodin Zverka - kratko je komentarisala. Inače, Kris Not nedavno se na društvenim mrežama pohvalio kako mu je 27 godina mlađa supruga glumica Tara Vilson (37) ponovno trudna. Par se venčao 2012. na Havajima, nakon što su tri godine bili vereni i deset godina u vezi. Prvo dete, sina Oriona, dobili su 2008. godine, a sad se vesele prinovi.

Seks i grad, Kris Not, Kristin Dejvis, Sintija Nikson, Kim Katrel, Sara Džesika Parker

Glumice sa šmekerom Zverkom/Foto: Profimedia/AFP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA