≫ 

"Prijatelji" nisu bili samo gluma: Čendler je voleo Moniku i u stvarnom životu, i nije je preboleo

Duže vreme se šuškalo da je Peri razvio osećanja prema Kortni Coks tokom snimanja serije, a sad je prijatelj blizak glumcima to i potvrdio

  • 0
Serija "Prijatelji"

Printskrin: Youtube/Buggy

Čendler Bing i Monika Geler bili su najbolji prijatelji, živeli stan do stana u Njujorku i zajedno sa još četvoro prijatelja svakodnevno se družili. Na kraju su se smuvali, venčali i usvojili decu. To je priča o jednom od ljubavnih parova u "Prijateljima".

Metju Peri (50), koji je glumio Čendlera, želeo je da tako bude i u stvarnom životu. Naime, Metju je zaista voleo Kortni Koks (55). Duže vreme se šuškalo da je Peri razvio osećanja prema Koks tokom snimanja serije, a sad je prijatelj blizak glumcima to i potvrdio.

- Metju je uvek bio zaljubljen u nju. Nikad je nije potpuno preboleo - rekao je njihov prijatelj za strane medije. Kortni je nedavno iznenadila fanove kada je objavila fotografiju s Metjuom.

Chandler Bing, Čendler

Monika Geler i Čendler Bing; Printskrin: Youtube/Somujit's World

- Pogodite s kim sam bila na ručku. Znam! Mogu li biti srećnija? - napisala je Monika, koristeći fraze koje su njihovi likovi imali u serijama. I Lisa Kudrou (56), koja je glumila Fibi Bufe, oduševila se fotografijom.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

 

- Sreća. Predivni ljudi - napisala im je Lisa.

Kako pišu strani mediji, u toku je pregovaranje ponovnog snimanja "Prijatelja". Glavni glumci zajedno s kreatorima serije Dejvidom Krejnom i Martom Kaufman se dogovaraju da li će napraviti seriju, specijal ili film, budući da je serija i nakon 20 godina jedna od najgledanijih. Dogovor je još daleko od postignutog i sporazumi s glumcima i kreativcima tek trebaju da se dovrše.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA