≫ 

Prošle godine našli su je predoziranu u svojoj vili, a danas je "čista" i ima novog dečka

Demi Lovato je nakon puno godina zavisnosti konačno srećna, zdrava i zaljubljena

  • 5

U julu 2018. godine Demi Lovato (27) pronađena je predozirana na podu svoje vile, a danas se uspešno oporavlja i ponovno je srećna i zaljubljena u modela Ostina Vilsona.

Iza pevačice je burna godina. Nekadašnja Diznijeva zvezda je još kao tinejdžerka upala u pakao alkohola i droge, a iako se čak nekoliko puta lečila, poroka se nije rešila. Sve je kulminiralo u julu 2018. godine kada se pevačica predozirala u svom domu, iako se nekoliko meseci pre na koncertu u Njujorku pohvalila obožavateljima kako je čista šest godina.

- Juče, pre 6 godina, pila sam votku iz plastične boce u 9 ujutro i povraćala u automobilu. Sećam se da sam tada pomislila kako mi to više nije zabavno i da sam postala ista kao moj otac - rekla je tada.

Nakon poslednjeg kolapsa i završavanja na rehabilitaciji Demi je obećala porodici, prijateljima i obožavateljima da više neće posrnuti i da je čista već više od godinu dana, a celom svetu je potvrdila i kako je ponovno srećno zaljubljena. Njen novi dečko je 25-godišnji istetovirani model Ostin Vilson.

 

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

- Moje srce - napisala je Demi pored prve zajedničke fotografije na Instagramu na kojoj je Ostin nežno ljubi u obraz, a sličnu fotografiju objavio je i on sam na svom profilu na Instagramu. Ovo nije prvi muškarac koji se povezivao s Demi nakon kolapsa, ali veze s modnim dizajnerom i bivšim zavisnikom Henrijem Levijem i učesnikom slavne emisije "The Bachelorette" Majkom Džonsonom nisu potrajale, niti ih je zvanično potvrdila.

Njena najpoznatija veza je s glumcem Vilmerom Valderamom, najpoznatijim po ulozi zbunjenog Feza u seriji "Lude 70-e", s kojim je provela ukupno 6 godina i koji je bio uz nju tokom godina borbe s zavisnošću, ali i nakon poslednjeg skandala.

 
 
 
View this post on Instagram
Last day as 26 🖤A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

- Strast među nama se nikad neće ugasiti, ali naučila sam da ne mogu tražiti od drugih da me upotpune kada se osećam usamljeno. Stalno sam se pitala jesam li donela pravu odluku. Ne znam jesam li ga zauvek izgubila, ali moje srce će uvek biti uz njega - otkrila je 2016. godine Demi posle konačnog raskida, nakon kojeg je ponovno zaglibila u zavisnost.

Takođe, pevačica je poslednjim fotografijama na društvenim mrežama, osim nove ljubavi, pokazala i kako se uspešno rešila viška kilograma koji su se nakupili u procesu oporavka. Čini se kako je i njoj nakon kiše stiglo sunce!

Video: Smrtonosni ekstazi tri do četiri puta jači nego pre, jedna tableta je dovoljna za predoziranje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivangm🖤

    15. novembar 2019 | 13:54

    A dečko bas izgleda CISTO...hahahahahahah...

  • Kica

    15. novembar 2019 | 15:00

    Nesto bas i ne deluje tako. Mozda je samo presla na cisto,pa se manje poznaje?

  • Peki

    15. novembar 2019 | 14:17

    Paz djuvegije😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA