≫ 

Svet je bio lud za njima, venčali su se, a sad je ona otkrila mračnu istinu: Morala sam da se udam!

Sofija danas ima 37 godina i posle Čeda se nije ponovo udala

  • 1
Chad Michael Murray Sophia Bush

Sofija i Čed, Foto: Guliver/Stephen Shugerman/Getty Images

Početak 2000-ih obeležile su mnoge serije koje ste obožavali, a jedna od njih zasigurno je "One Tree Hill" koja se uvukla pod kožu ljudima širom sveta. Mnogi su čak komentarisali da im je srce slomljeno, kada se serija završila.

Američka saga o odrastanju, ljubavi i spletkama bila je omiljena tinejdžerskoj, ali i nešto starijoj publici, a radnja je pratila živote dva polubrata - Lukasa i Nejtana Skota.

Njih dvojica odrasli su pred očima gledalaca, pratile su ih ljubavne intrige, a najdraži par iz serije ljudima su bili Lukas i Bruk, odnosno glumac Čed Majkl Marej i glumica Sofija Buš.

Bruk i Lukas potom su se spojili i u privatnom životu, a kada se to desilo obožavatelji su potpuno "odlepili". Serija je postala još gledanija, a njih dvoje važili su za najslađi par Holivuda.

Romansa je, konkretno, počela 2003. godine, a nakon dve godine veze, na proleće 2005. godine, par se venčao.

Međutim, iako je sve izgledalo savršeno, posle samo 5 meseci braka došlo je do pucanja i razilaženja.

Sofija i Čed objavili su da se rastaju, i to ne u dobrim odnosima. Ona je tražila poništenje braka, smatrajući da je bila prevarena kad se udavala, ali je sud odbacio njen zahtev, pa je na kraju službeni razvod dobila tek krajem 2006. godine.

Tada je glumica priznala da se osećala potpuno emocionalno slomljeno, jer je oduvek mislila da će se udati samo jednom u životu.

 
 
 
View this post on Instagram

Nap time... See y’all here with @eyecon3000 in Raleigh, NC for the 2nd half of the day soon! So much joy seeing you all. #OTH #LucasScott #3A post shared by Chad Murray (@chadmichaelmurray) on

 

Iako su javno objavili da se rastaju, o razlozima godinama nisu pričali. Sve do prošle godine, kada je Sofija posle 13 godina priznala da se udala jer je osećala pritisak, a ne zato što je to želela.

- Bili smo glupi klinci koji uopće nisu trebali biti ni u vezi, a kamoli u braku - rekla je 2018. godine, a Čed se ovim povodom nije oglašavao.

Koliko sam tada uopšte godine imala? Bilo je to negde sredinom druge sezone serije. Mislim da smo svi bili negde u 22. godini života. Bili smo jako glupi i mladi - nastavila je.

Na pitanje da li je njezno venčanje i Čedova prosidba bio romantičan čin, rekla je:

- Ne znam, iskreno, to nije bilo nešto što sam stvarno htela učiniti.

Sofija Buš, Sophia Bush

Sofija Buš danas, Printskrin: Instagram/sophiabush

Sofija danas ima 37 godina i posle Čeda se nije ponovo udala.

Takođe, napomenula je kako je cela produkcija, kao i publika, bila veliki razlog zbog kojeg je pristala na udaju, iako je znala da za nju nije bila emocionalno spremna.

VIDEO: Kevin Spejsi sa zgodim menadžerom u šetnji Beogradom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Leti vreme leti uu

    17. novembar 2019 | 23:13

    Stvarno je bila k'o metak tada, secam se! Mada, ni sada joj nefali nista!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA