Šeron Stoun posle 27 godina o nastanku čuvene scene bez gaćica: Nisam znala da će mi promeniti život

Na dodeli nagrada časopisa GQ u Berlinu nedavno je ponovila slavno prekrštanje nogu iz filma

  • 4
Šeron Stoun

Printskrin: Youtube/Nick B./GQ Germany

Prošlo je 27 godina od legendarne scene filma "Niske strasti" u kojoj Šeron Stoun (61), tokom policijskog ispitivanja, premešta nogu s noge i otkriva da ne nosi gaćice. Time je osvojila publiku, osvojila Zlatni globus i zaradila titulu seks bombe.

Na dodeli nagrada časopisa GQ u Berlinu nedavno je ponovila slavno prekrštanje nogu iz filma. Nakon što je primila nagradu za ženu godine, Šeron je sela na stolicu na pozornici, kako bi održala govor pred publikom u kojoj je bio i njen sin Roan Bronstejn (19).

Šeron Stoun, prekrštene noge, 27 godina posle

Šeron Stoun; Printskrin;: youtube/GQ Germany

- Pre nekoliko godina sedela sam na pozornici, a reditelj mi je rekao da skinem gaćice, jer u toj sceni ne bi trebalo da ih nosim i jer se vide. Pristala sam. Nisam znala da će mi taj trenutak promeniti život - podelila je s publikom čuvena glumica priču kako je pre 27 godina nastala slavna scena.

Zanimljivo je da Šeron nije bila prvi izbor za ulogu zavodnice u "Niskim strastima". Naime, glumica Mišel Fajfer (61) se tokom intervjua prisetila uloga koje je odbila tokom karijere, a koje su nakon toga proslavile druge glumice. Iako prvo nije želela da priča o tome, kada je voditeljka spomenula "Niske strasti", "Zgodnu ženu" i "Telmu i Luiz", Mišel je priznala da su joj ponudili sve te uloge.

Mišel Fajfer kao Elvira Henkok

Mišel Fajfer; Printskrin: Youtube/Elvira Hancock

- Istina je, odbila sam te uloge, ali postoje brojni razlozi zašto odbiješ neki projekat, nije to nužno samo zato što ne želiš da ga radiš. Ponekad postoji konflikt, ponekad si se već obavezao nekome drugom - rekla je.

Šeron je na filmskoj sceni aktuelna od 1980. godine, već je s 22 godine debitovala u filmu Vudi Alena "Sećanja na zvezdanu prašinu", a u svojoj karijeri je snimila pozamašan broj filmova. Glumica, jedna od najlepših žena sveta, u intervjuu je komentarisala i nejednaku poziciju žena i muškaraca u filmskom svetu.

Šeron Stoun prekrša noge čuvena scena

Šeron Stoun; Printskrin: YouTube/GQ Germany

- Žene se bez sumnje zanemaruju. Iskreno, nisu predstavljene onakve kakve zaista jesu. Većinu filmova režiraju muškarci. Zbog toga volim da glumim zavisnike ili totalno lude. Sviđaju mi se takve uloge - izjavila je.

Iza sebe ima dva propala braka, s Filom Bronstejnom (68) i Majklom Grinburgom (67), a usvojila je čak tri sina, Roana (18), Kuina (12) i Lairda (13). Najveće čudo dogodilo se 21. septembra 2001. kada je Šeron doživela teški moždani udar, a doktori su joj davali samo pet posto šanse za život. Godinama nije mogla da govori, čita ni piše, ali je preživela i i dalje nosi titulu seks-simbola.

Video: Žena zmaj: Šeron Stoun napunila 61 godinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • W

    18. novembar 2019 | 12:53

    Ja sam ovo gledao dvaes puta i ništa nisam video, a i kad stopiram scenu ne vidi se ništa što već nije vidženo:)

  • Sasa

    18. novembar 2019 | 20:30

    Za mene licno...najlepsa glumica...

  • BOSNA

    18. novembar 2019 | 22:38

    Legenda, kraljica, velika dama,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA