Bijonse je nabacila nekoliko kilograma, ali u preuskoj haljini sa šljokicama je i dalje bombastična

Pevačica se poslednjih godina sve ređe viđa u javnosti, međutim, kad se pojavi, sva pažnja je usmerena na njen glamurozni izgled

  • 4
Bijonse Beyonce Foto: Profimedia/ Face to Face

Slavna Bijonse (38) je jedna od onih koje se neko vreme potpuno primire na društvenim mrežama, a onda naprave pravi bum. To je učinila i muzička diva Bijonse, koja je objavila fotografije s "Shawn Carter Foundation" gale u "Hard Rock Casinu" u Holivudu, gde se pojavila sa suprugom Džej Zijem (49).

Bijonse je obukla usku haljinu na bretele i sa šljokicama, koja je naglasila njene obline, a čini se da je i nabacila neki kilogram, međutim, i dalje to malo kome može zasmetati, budući da i dalje pleni glamuroznim izgledom. Ponela je torbicu u obliku milijarde dolara, a kosu je ostavila u prirodnom, kovrdžavom izdanju.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Fotografije na Instagramu ubrzo su prikupile više od milion lajkova, a njeni obožavatelji ostavljali su komentare poput: "Uvek kraljica", "O, moj Bože", "Najlepša si".

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Bijonse će inače uskoro obradovati svoje fanove novom pesmom pod nazivom "Brown Skin Girl", a već je krenula sa ekranizacijom ove numere, čiji će se deo spota snimati u južnom delu Londona. Njena jedina želja u vezi sa njimanjem spota bila je da u spotu ima "običnan narod", tačnije ljude različite kulture i etničke strukture, osobe različitog pola, različitih godina...

Video: One su postale poznate samo zbog svojih seksi delova tela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kokolino

    18. novembar 2019 | 17:28

    Bomba! I ona i J.Lo i generalno zene sa oblinama su mi puno privlacnije od ovih mrsavica.Neki dan stavili Severininu sliku, ona mrsava ko pritka..pa kome je to sexy??

  • majalena

    18. novembar 2019 | 15:14

    A bas je bombasticna.Samo sto ne pukne.

  • Ccc

    18. novembar 2019 | 16:02

    Cccc ...kuku lele .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA