≫ 

Anđelina Džoli prebolela Breda i počela da se viđa sa drugim muškarcima?

Glumica je navodno rešila da krene dalje nakon razvoda od Bred Pita

  • 4
Andjelina Dzoli Anđelina Džoli/Foto: Profimedia

Holivudska glumica, koja nosi titulu jedne od najlepših žena sveta, 44-godišnja Anđelina Džoli polako, ali sigurno, vraća se u svet izlaženja i sastanaka s drugim muškarcima, nakon što je prošla kroz težak razvod od glumca Breda Pita (55).

Do sada je izašla na nekoliko dejtova, tvrdi jedan od njoj bliskih izvora. I dok ona zapravo uživa u svojim samačkim danima, iz neobaveznih izlazaka zasad se nije rodilo ništa ozbiljnije.

- Nije precrtala želju za upoznavanjem nekog novog, ali to joj sada nije prioritet. Fokusira se na decu, na posao i pokušava da se sredi nakon gadnog razvoda - izjavio je anonimni izvor.

Angelina Jolie, Angelina Jolie Anđelina Džoli/Foto: Profimedia

Anđelina i Bred nisu zajedno od 2016. godine, kada su odlučili da se rastave zbog nepomirljivih razloga. Razvod još uvek nije finalizovan, ali nakon mukotrpnih pregovora uspeli su da dogovore detalje oko starateljstva nad njihovo šestoro dece.

Uprkos tome što je zvezda filma "Grdana" koji se trenuto emituje u bioskopima širom sveta, spremna za nove izlaske, to ne znači da je u dobrim odnosima s Bred Pitom. Tačnije, ljuta je na njega jer je okrenuo njen i živote njihove dece naglavačke. Navodno nikada nije želela ni da se uda za njega i sada je sigurna kako se nikad više u životu neće udavati.

Anđelina Džoli, Bred Pit Anđelina Džoli i Bred Pit/Foto: Image Press/BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

- Anđelina je i dalje jako ljuta na Breda. Želi da snosi odgovornost, jer je živote njihove dece okrenuo naglavačke - izjavio je ranije izvor.

Anđelina je u nedavnom intervjuu za "Harper's Bazaar" otkrila kako bi volela da živi preko okeana, ali da to nije moguće jer mora da živi gde Bred želi za dobrobit dece.

Video: Bivša Bredova cica progovorila o prvom susretu sa bivšom Bredovom cicom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA