I seksi go-go igračica (24) ostavila Džonija Depa (56): Vratila se u Rusiju, evo iz kog razloga

Dep i Polina su raskinuli nakon što je u medijima osvanula optužba za zlostavljanje na račun glumca

  • 2

Optužbe na račun glumca Džonija Depa (56) od strane njegove bivše supruge, glumice Amber Herd (33), još uvek pljušte. Glumac je zbog toga non-stop pod lupom javnosti.

Sva ta negativna pažnja je smetala njegovoj dosadašnjoj devojci, go-go plesačici Polini Glen (24). Glen je ostavila Depa i "pobegla glavom bez obzira" iz Los Anđelesa u rodni Sankt Petersburg, jer ju je sva medijska pažnja zbog Depa uplašila i želela je da se skloni od svega.

Spakovala je stvari i odselila se iz njihovog zajedničkog doma u Los Anđelesu.

Polina Glen

Polina Glen; Foto: Instagram/polinaglen

Džoni Dep i Glen su u vezu uplovili 2017. godine, dok je on još uvek bio u procesu razvoda s bivšom suprugom koja ga je optužila sa zlostavljanje.

Naime, Herd je u optužnici navela kako ju je Dep fizički i psihički zlostavljao, odnosno tukao, vukao za kosu, posebno kada bi se napio. Glumac je sve optužbe negirao. Takođe, on je nju tužio za klevetu, ali ona nije odustala i navela je još detalja o zlostavljanju.

- Celu noć je pio i drogirao se. Ujutro kad sam se probudila, dočekao me je i počeo da me maltretira. Tog dana me izudarao više puta, pljuvao me, gađao flašama. Bojala sam se za svoj život - kazala je glumica u dugotrajnom i mučnom svedočenju, a sada Herd i njen tim insistiraju da sud ustanovi kako je Dep bio nasilan i ranije.

Džoni Dep, Amber Herd

Džoni Dep i Amber Herd, Foto: AP/Tanjug

Herd se razvela od Džonija nakon godinu dana braka i pet godina veze. Razvod braka je tražila u maju 2016. i odmah potom dobila privremenu sudsku zaštitu od Depa. Kao razlog zahteva za razvod braka glumica je navela "nepomirljive razlike", a nasilje je kulminiralo kad joj je Džoni navodno bacio telefon u lice i razbio nekoliko stvari u njenom stanu.

*PREMIUM EXCLUSIVE* Amber Heard Claims Domestic Violence Seeks Restraining Order Against Johnny Depp **MUST CALL FOR PRICING**

Amber Herd pretučena; Foto: Profimedia/AKM-GSI

Njegova u tom trenutku nova devojka se vrlo brzo uselila u njegov dom, a planirali su i da se venčaju, ali sva medijska pažnja zbog Amber prestrašila je Glen i želela je da se izvuče iz te priče.

- Polina je mrzela što je njihovu vezu pratila negativna pažnja medija. Ona je glavu ohladila u Rusiji i rekla je Džoniju da su planovi vezani za njihov potencijalni brak bili ludilo - tvrdi blizak izvor.

Džoni je željno iščekivao da upozna Polininog oca Genadija i majku Irinu, koja je veterinar. Njena majka je inače četiri godine mlađa od Džonija.

Iako su mnogi tračarili da je Polina sa Džonijem samo zbog slave, ona je dok je živela sa njim bila veoma povučena, po ceo dan je išla u svoj plesni studio ili bila kod kuće.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by POLINA GLEN (@polinaglen) on

 

Međutim ova bitka između Amber i Džonija joj je bila previše. Džoni je bio zaokupljen time da se izbori sa Amber, a Polina je svakako mislila da ovo nije pravo vreme da se njih dvoje predaju jedno drugom.

- Polina je proleće i leto provodila u Depovoj vili, ali se sada vratila u Rusiju kod roditelja zarad mirnije budućnosti - zaključio je izvor.

Nakon razvoda Amber i Depa, on je pristao da joj plati 5,6 miliona funti što je ona rekla da će dati u humanitarne svrhe.

Video: Dve godine posle navodnog prebijanja Amber Herd, Džoni Dep progovorio o tome šta se desilo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lane

    18. novembar 2019 | 16:34

    Ajde bre baš će da mu nedostaje i da mu naškodi , čovek može da bira koju hoće

  • xxx

    19. novembar 2019 | 00:27

    Ma koja crna ruskinja,bezi bre

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA