≫ 

Džej Lo kao princeza na snimanju filma "Marry me", a Ovenov romantičan gest će vas oduševiti

Dženifer je na setu izgledala kao prava princeza iz bajke

  • 1
Dženifer Lopez, Oven Vilson Oven Vilson i Dženifer Lopez; Foto: Profimedia

Dženifer Lopez (50) uslikana je na snimanju romantične komedije "Marry Me" u haljini u kojoj igleda kao prava princeza.

Džej Lo išla je ruku pod ruku sa svojim partnerom iz filma Ovenom Vilsonom (51), a svojom pojavom u bajkovitoj haljini zasenila je sve.

Glumica je nosila kreaciju sa dubokim šlicem, koji je istakao njene duge noge, a haljinu od tila uparila je sa kaputom u istoj boji, crnim čizmicama na štiklu i crnom pismo tašnicom.

Fotografi su zabeležili momenat kada Oven veže cvet na Dženiferinu ruku, a romantičan gest oduševio je sve.

Jennifer Lopez And Owen Wilson Oven Vilson i Dženifer Lopez, Foto: Profimedia

Dženifer je objasnila da je ovaj projekat bio razlog što se ona nije posvetila planiranju venčanja sa svojim verenikom Aleksom Rodrigezom (44).

- Snimam film u oktobru sa Ovenom Vilsonom i previše sam zauzeta trenuto, a Aleks je zaokupiran svetskim šampionatom u bejzbolu - rekla je Dženifer svojevremeno.

- Moramo da izaberemo datum, vreme i da sve bukiramo, ali definitivno razgovaramo o tome, brak nam je veoma bitan. Oboje dolazimo iz tradicionalnih latino porodica. Svako želi nekog sa kim će da ostari. I na kraju dana koliko posla možemo da radimo, koliko para možemo da zaradimo i da li je to uopšte bitno? Ustvarni nije - zaključila je Lopez.

Dženifer Lopez, Oven Vilson Dženifer Lopez; Foto: Profimedia

Glumica je nosila kreaciju sa dubokim šlicem, koji je istakao njene duge noge, a haljinu od tila uparila je sa kaputom u istoj boji, crnim čizmicama na štiklu i crnom pismo tašnicom.

Džej Lo u filmu "Marry Me" tumači pop zvezdu koja se iziritirana ponašanjem svog verenika udaje za momka iz publike koga ne poznaje koga igra Vilson.

Video: Džej Lo zaplakala pred 25.000 fanova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA