Džej Lo otkrila da od filma "Hustlers" ništa nije zaradila: Novac mi nikada nije bio prioritet

U filmu "Hustlers" igrala je striptizetu Ramonu, a iako je u savršenoj formi, za to je morala dodatno naporno da vežba

  • 2
Džej Lo, Dženifer Lopez

Printskrin: Youtube/ONE Media

Dženifer Lopez (50) bila je jedna od producentkinja i imala je glavnu ulogu u filmu "Hustlers" u kojem je igrala striptizetu Ramonu, međutim, u velikom intervjuu za muški časopis GQ otkrila je da od toga nije uzela ni dinara.

Film je imao budžet od oko 20 miliona dolara, a zaradio je oko 150 miliona, i danas slavna Džej Lo s velikim zadovoljstvom govori o još jednom uspešnom filmu koji je u opisu njene bogate karijere.

- Sve sam odradila besplatno. To je ženski film i jako sam ponosna na njega. U filmu se radi o ženama, što daje snagu drugim ženama. Recimo da sam se kladila na sebe i na sve nas - izjavila je Džej Lo.

Džej Lo, Dženifer Lopez, Jennifer Lopez

Džej Lo kao striptizeta Ramona u filmu "Hustlers"/Printskrin: Youtube/Jennifer Lopez

Dženifer je danas jedna od najuspešnijih i najbogatijih žena sveta, ispunjena je na privatnom polju, a u intervjuu ističe kako joj novac nikada nije bio prioritet.

- Nikada me novac nije motivisao. Oduvek sam želela da budem sjajna glumica, sjajna pevačica i sjajna plesačica. Želim da snimam filmove, stvaram muziku i radim ono što volim na ispravan način. Novac je došao sam od sebe. Mnogi sumnjaju u ove moje reči jer dobro zarađujem, ali novac zaista nije nešto što me gura napred. Sve što radim, radim zato što volim to da radim - istakla je Džej Lo.

Dženifer Lopez

Džej Lo/Foto: Tanjug/AP

Kako je poznato, za ulogu u filmu "Hustlers" morala je mukotrpno da vežba i nauči ples oko šipke, a čak je obilazila i striptiz klubove kako bi što više naučila o poslu od devojaka koje ga i rade, i što bolje ušla u ulogu Ramone.

Slavna Džej Lo trenutno snima romantičnu komediju "Marry Me" sa Ovenom Vilsonom, a filmska premijera najavljena je za 2020. godinu.

Dženifer Lopez, Oven Vilson

Dženifer Lopez u filmu "Marry Me"/Foto: Profimedia

Video: Neće vam biti dobro kad vidite kako je Džej Lo proslavila 50. rođendan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    22. novembar 2019 | 21:16

    Ma jok,nisi uopšte,nego si se dogovorila kao Keanu Reeves na Matrixu za postotak od zarade...Ako bude Boom-Uzimam velike pare,ako pukne onda sam radila za džabe...

  • svakom loncu poklopac!

    24. novembar 2019 | 19:39

    Ja nigdje nisam procitao da je donirala pare tj da ce donirati negdje !?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA