Viktorija odvrnula hit Spajsica i sa sinom zaigrala ludačku koreografiju, a onda je došao kuvar...

"Volim vas, ali otkrivena je nova zvezda, kuvar koji u pozadini kuva i i igra", pisalo je u komentarima

  • 0
Viktoria, Romeo Bekam Foto: Profimedia

Modna kreatorka Viktorija Bekam (45) sa sinom Romeom (17) izvela je ludačku koreografiju uz pesmu "Spice up your life" nekada megapopularne grupe "Spice girls" čiji je član ona bila.

U zanimljivom video klipu koji je objavljen na Instagramu mogu se videti majka i sin kako u kuhinji izvode zanimljivu koreografiju uz pomenutu pesmu. Mnogi su ostavljali komentare da su idealna porodica, ali i da zavide Romeu što ima tako kul majku.

"Ona je kul majka, nije baš kao svaka", "Kako su slatki", "Tako se slaže prava porodica", komentarisali su fanovi neodoljivi performans majke i sina.

Međutim mnogi su primetili i luckastog kuvara iza njih, koji tokom spremanja ručka nije odoleo, pa je i on zaigrao uz Viktoriju i njenog sina.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели E! News (@enews) дана

"Volim vas, ali otkrivena je nova zvezda, kuvar koji u pozadini kuva i i igra", "Kuvar ima najbolje pokrete",  neki su od komentara.

Podsetimo, kada su "Spajsice", koje su harale muzičkom scenom devedesetih, najavile da će održati seriju koncerata u sklopu povratničke turneje, svi su čekali odgovor Viktoriju Bekam. Ipak, Bekamova je odbila da se opet pridruži staroj ekipi devojaka uz objašnjenje da je preokupirana rasporedom, revijama i obavezama oko dece.

Video: Dejvid Bekam najzad progovorio o Viktoriji: Teško je biti sa nekim posle toliko godina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA