≫ 

Koreanska pop zvezda Goo Hara pronađena mrtva u svom stanu, 6 meseci nakon pokušaja samoubistva

Ona je pre samo dve nedelje najavila da se vraća na muzičku scenu, te da će "očeličiti svoje srce i pokušati da ostane zdrava"

  • 1
Goo Hara Foto: Instagram/koohara__

Koreanska pop zvezda Goo Hara (28) pronađena je mrtva u svom stanu u Seulu, samo dve nedelje nakon što je započela turneju koja je trebalo da bude njen veliki povratak na muzičku scenu. Pevačica je pre šest meseci, naime, pokušala da se ubije. 

Hara je otkrivena u svojoj kući oko 6 sati ujutru po lokalnom vremenu. Samo nekoliko dana ranije održala je koncert u Japanu, gde je imala i petodnevnu turneju i promociju svog novog solo albuma.

 
 
 
View this post on Instagram
皆さん!いい思い出になりました。ありがとうございます😊ただいま!A post shared by 구하라 (@koohara__) on

Bivša članica ženskog benda Kara, takođe je pre nekoliko nedelja objavila izvinjenje svojim fanovima zbog toga što je ranije ove godine "izazavala" gungulu kada su je pronašli bez svesti u njenom stanu u prestonici Južne Koreje. 

- Žao mi je što sam izazvala brigu i gungulu. U pogledu mog zdravlja, ja se oporavljam. Bila sam u agoniji zbog brojnih problema. Ali odsada ću očeličiti svoje srce i pokušati da ostanem zdrava - napisala je ona.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by 구하라 (@koohara__) on

Ona nije prva K pop mega zvezda koja nije mogla da se izbori sa pritiscima u ovoj kontorverznoj industriji. Prošlog meseca je Suli, još jedna bivša članica ženskog benda, pronađena mrtva u svom stanu, nakon "borbe sa ozbiljnom depresijom". 

U decembru 2017. godine Kim Džong-Hjun (27), iz benda Šini, ubio se takođe nakon borbe sa depresijom.

- Slomljen sam iznutra. Depresija me je polako izjedala i konačno me celog progutala, i ja to više ne mogu da podnesem - napisao je on u oproštajnoj poruci.

 
 
 
View this post on Instagram
Midnight Queen 👑A post shared by 구하라 (@koohara__) on

Mnoge K-pop zvezde nose se sa pritiskom da izgledaju i ponašaju se savršeno u industriji. Njihovi fanove troše ogroman novac i vreme da im pomognu da se popnu na vrhove top lista, ali ako su nezadovoljni njihovim ponašanjem, postaju najoštriji kritičari i surovi neprijaelji. Svaka sitnica - od toga da naprave gaf na društvenim mrežama, do toga da zaborave da se nasmeše na nekom događaju - može godinama biti predmet kritike.

Video: Nevenin sin se ubio pred njom sa 14 godina

(Telegraf.rs/Daily mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA