Treća sreća: Skarlet Johanson uskoro ponovo staje na ludi kamen

Glumica iza sebe ima dva propala braka

  • 0

Najplaćenija glumica Skarlet Johanson (35) uskoro bi trebalo da po treći put stane na ludi kamen, i to sa verenikom Kolinom Džostom (37).

Par se u maju ove godine verio, a o vezi glumice koja je bila proglašena za najlepšu ženu sveta, i dve godine starijeg komičara počelo je da se priča još pre dve godine, samo nekoliko meseci nakon što se Skarlet rastala od novinara Romania.

- Brak između dvoje glumaca veliki je izazov, jer je jedan od njih dvoje uvek uspešniji. Partner mora biti siguran u ljubav, ali i u svoju karijeru - izjavila je jednom prilikom Skarlet.

Skarlet Johanson Skarlet Johanson/Foto: Tanjug/AP

Prvi suprug bio joj je jednako slavni glumac Rajan Renolds (43), međutim u braku sa njim provela je čitave tri godine. Nakon prvog razvoda glumica izjavom je šokirala sve.

Mislim da je brak jedna romantična i lepa ideja i može biti super stvar, ali ipak mislim da provesti ostatak života sa jednom istom osobom nije prirodno - rekla je glumica.

Iako je posle ove izjave sasvim jasno da lepa Skarlet ne veruje u monogamiju, ipak će svoju sreću pokušati da nađe u trećem braku. Koliko će ova bračna zajednica trajati, samo će vreme pokazati.

Video: Skarlet Johanson je prećutno podržala seksualnog predatora, a onda uradila nešto još gore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA