Hilari Daf u opuštenom izdanju uslikana bez trunke šminke: Vernički prsten svima zapao za oko!

Lepoj glumici nije problem da se u javnosti pojavi bez trunke šminke

  • 1
Hilary Duff Hilari Daf, Foto: Profimedia

Popularna glumica Hilari Daf (32) uslikana je tokom kupovine za Dan zahvalnosti, koji se obeležava 28. novembra, bez trunke šminke.

Hilari je bila u opuštenom izdanju bez trunke šminke, kosu je pokupila u punđu, a na sebi je imala sportske helanke i krem jaknu. Ono što je zapalo za oko svima je verenički prsten koji glumica ima na domalom prstu, na levoj ruci.

Glumica je napunila kolica u prodavnici, kako bi, kako dolikuje, proslavila Dan zahvalnosti, a sudeći po namirnicama Hilari se hrani zdravo. Među kupljenim stvarima glumica je imala i nekoliko flaša kako bi sa najbližima nazdravila za praznik.

Hilary Duff Foto: Profimedia

Hilari je oduševila svojim izgledom bez šminke, a mnoge je oduševila i ogromnim alkama, trendom devedestih koje su se ponovo vratile u modu.

Podsećamo, glumica će se uskoro udati za američkog muzičara Metjua Komu (31) sa kojim ima ćerku Benks Vajolet Bler. Hilari, inače, iz prethodnog braka ima šestogodišnjeg sina Luka, sa američkim hokejašem Majkom Komrieom (38).

Video: Ona je najuspešnija mama Holivuda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA