≫ 

Sadašnja i bivša zakopale ratne sekire? Biberova žena lajkovala video Selene Gomez

Hejli Biber pružila je podršku Seleni Gomez nakon njenog povratničkog nastupa na "American Music Awards"

  • 1
Selena Gomez, Hejli Boldvin i Džastin Biber Foto: Profimedia

Šminker Selene Gomez (27), bivše devojke Džastina Bibera (25), objavio je video snimak na Instagramu na kom pevačica pozira doterana i spremna za dodelu prestižnih nagrada "American Music Awards".

Selenin video lajkovala je Džastinova supruga Hejli Biber (23), koja je tim činom pružila podršku bivšoj devojci svog muža, nakon što se posle dve godine vratila na scenu.

Iako se priča da Selena i Hajli nisu u dobrim odnosima i da se još više zakuvalo nakon što je pevačica objavila pesmu pod nazivom "Lose You To Love Me" koju je posvetila upravo Biberu, izgleda da nije sve kako deluje.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on

Selena i Džastin bili su u vezi od 2011. do marta 2018. godine, uz nekoliko prekida, a pevačicini prijatelji tvrde da je ona teško podnela raskid.

Na "American Music Awards" Selena je izvela hit koji je posvetila bivšem, kao i pesmu "Look At Her Now", dok su fanovi euforično i glasno pevali sa njom. Selena je izgledala neverovatno dok je otvarala ovu ceremoniju i bila je prvi izvođač koji je nastupio u dugoj crnoj haljini sa dugim rukavima.

2019 American Music Awards - Show Selena Gomez u dugoj crnoj haljini; Chris Pizzello

Tokom nastupa fanovi su se prisećali njene turbulentne veze sa Džastinom Biberom jer su neke pesme sa najnovijeg albuma bile posvećene upravo njemu. Hejli je sutradan lajkovala video snimak koji je objavio Selenin šminker, koji ju je našminkao upravo za ovu priliku.

Nakon Seleninog i Biberovog raskida u martu 2018. godine, Džastin je tajno oženio Hejli, a u septembru su ceremoniju venčanja obavili i pred svojim prijateljima i porodicom.

Video: Svi su mislili da će im brak trajati mesec dana, a zbog ovoga su svima zapušili usta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Betmen

    27. novembar 2019 | 13:29

    Ee Selena lepotice, nemoj za njim patiti. Ja bi te odmah ozenio...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA