≫ 

Seks-bomba se u 53. godini vratila na plažu, ali ne u crvenom kupaćem

Kanadsko-američka glumica se vratila na plažu, ali ovoga puta za potrebe snimanja reklame

  • 4
Pamela Anderson Baywatch, Čuvari plaže Printskrin: Youtube/Baywatch

Pamela Anderson (53) bila je seks-simbol 90-ih, a proslavila se serijom "Čuvari plaže" i burnim ljubavnim vezama, kao i porno snimkom.

Kanadsko-američka glumica se vratila na plažu, ali ovoga puta u uskom crnom kombinezonu koji je takođe isticao grudi, a to sve za potrebe snimanja reklame na plaži "Gold Coast" u Australiji.

Verujemo da muškom delu televizijske ekipe nije bilo nimalo lako, jer ipak se radi o seks-simbolu 90-ih koja i danas može biti konkurencija mlađim koleginicama. Pamela izgleda deset godina mlađe i za nju kao da su godine odavno stale.

Telo je i dalje izvajano, grudi su kao i uvek u prvom planu, a kosa platinasto plava. Ipak, uprkos takvoj laskavoj tituli, lepotica i majka dvojice sinova nikada nije imala previše sreće u ljubavi.

Pamela Anderson Pamela Anderson u 53. godini; Foto: NARI, DIIM / Backgrid Australia / Profimedia

Nakon kratkog i divljeg braka s rokerom Tomijem Lijem (57), s kojim je snimila pornić, ali i dobila dvojicu sinova, Pamela je uplovila u bračnu luku s još dvojicom "loših momaka", muzičarem Kid Rokom (48) i profesionalnim igračem pokera Rikom Salomonom (50), ali ni to nije dugo potrajalo.

Poslednji muškarac u Pamelinu životu bio je francuski fudbaler Adil Rami(33), za kojeg se nije udavala, čak je odbila njegovu prosidbu, ali je par takođe prekinuo pa još jednom obnovio vezu.

Iako se činilo da je među njima sve idealno, Pamela je otkrila na društvenim mrežama da ju je Adil varao s drugom ženom, iako je on kasnije sve demantovao.

Pamela Anderson, Adil Rami Foto: Profimedia/AFP

- Teško je prihvatiti da su poslednje dve godine mog života bile laž. Prevarena sam, navedena da mislim kako smo imali "veliku ljubav". Slomljena sam, jer sam u poslednjih nekoliko dana saznala da je vodio dvostruki život. Kako je moguće da sam pomogla tolikim ljudima, a sebi nisam uspela? - napisala je lepotica na Instagramu, a kasnije je objavila i da se čula s tom drugom ženom kako bi razmenile iskustva.

Par je prekinuo nakon toga, a čini se da je prsata lepotica slomljeno srce odlučila da izleči novim poslovnim poduhvatima.

Video: Šta se stvarno desilo između Pamele Anderson i njenog mladog fudbalera?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar

    26. novembar 2019 | 21:53

    Jedna je Pamela! Žena je bila i ostala seks ikona! A kada čujem da spominju njene naslednice... a nijedna joj nije ni do kolena!

  • Legenda

    26. novembar 2019 | 19:52

    Pamela A je postala pojam za nešto dobro

  • BOJAN

    26. novembar 2019 | 20:46

    RIBETINA !!! TOPINA BURAZERE !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA