Ćerka Sindi Kraford do ušiju zaljubljena: Kaja sa dečkom uhvaćena u Majamiju u nezgodnim pozama

Pit Dejvidson lud je za ćerkom Sindi Kraford i konačno je preboleo prošlost

  • 1
Pete Davidson, Kaia Gerber, Kaja Gerber Foto: Profimedia

Pit Dejvidson (26) pokazuje da je preboleo prošlost i raskid sa bivšom verenicom Arianom Grande (26) kao i glumicom Kejt Bekisejl (46), te je bio prisan sa Kajom Gerber (18), ćerkom Sindi Kraford koja se bavi manekenstvom.

Komičar i lepa Kaja su uslikani na jednom javnom bazenu u Majamiju kako se ljube i ludo zabavljaju, i ne zanima ih ko ih gleda ili slika. Prvo su ležali na dve različite ležaljke, međutim nisu mogli da skinu ruke jedno sa drugog, pa su prešli da leže na istoj.

Kaja je nosila crni bikini i plavu "ispranu" majicu, a istetovirani Pit je nosio crni šorts i bež majicu sa printom. Njih dvoje su se sve vreme ljubili i grlili, a zatim su počeli da se ludo zabavljaju i smeju dok je ona njega držala u naručju kao bebu. Kasnije su legli na istu ležaljku i nisu prestajali da se maze.

Pete Davidson, Kaja Gerber, Kaia Gerber Foto: Profimedia

Kaja i Pit su u Majami došli da prisustvuju svadbi svog prijatelja i nakon bazena su se skockali kao prave holivudske zvezde.

Pit je nosio crno odelo, crne cipele koje se perfektno slažu uz odelo i belu košulju. Kaja je nosila teget letnju haljinicu sa tufnicama, crne sandale i narandžastu torbicu. Ona je blistala u ovoj kombinaciji i imala je diskretan nakit.

Pete Davidson Kaja Gerber i Pit Dejvidson na svadbi; Foto: Profimedia

Pre Majamija, Kaja i Pit su svakodnevno bili zajedno u Njujorku, gde su više puta uslikani u restoranima i na ulici. Ovo je Pitova treća javna veza, a Kajina prva. Priča se da je Sindi Kraford godinama pazila s kim će njena ćerka da se zabavlja i da se pojavljuje u javnosti, a Pit važi za jednog od "loših momaka".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA