≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Anđelina je bila luda za njom, Madona joj je zbog seksa plaćala privatni avion, a ona danas voli nju

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ova glumica zavela je dve najpopularnije Holivudske zvezde, Anđelinu Džoli i Madonu

  • 6
Madona, Jenny Shimizu, Anđelina Andjelina Dzoli Foto: Tanjug/AP, Shutterstock, Profimedia,

Anđelina Džoli (44) nikada nije skrivala da voli i žene, a u glumicu Dženi Šimizu (52) bila je ludo zaljubljena 90-ih godina prošlog veka i početkom 2000-ih, toliko da su se skoro i venčale.

Holivudska glumica i oskarovka Anđelina Džoli iza sebe ima tri propala braka s glumcima Džonijem Lijem Milerom (47), Bilijem Bobom Torntonom (64) i Bredom Pitom (55) s kojima ima šestero dece, troje usvojene i troje biološke.

Ipak, u vreme kada je bila u braku s Milerom, Anđelina je upoznala fatalnu Dženi na setu filma "Foxfire", a kako je jednom prilikom i sama priznala, među njima su letele varnice od trenutka kada su se upoznale.

Jenny Shimizu, Angelina Jolly Anđelina i Dženi na snimanju filma Foxfire; Foto: Profimedia

Džoli je čak izjavila kako se u američko-japansku glumicu zaljubila na prvi pogled, a svoju su vezu održavale godinama, čak i kada je Anđelina bila u vezama s drugim muškarcima.

Jenny Shimizu, Angelina Jolly Dženi Šimizu i Anđelina Džoli; Foto: Profimedia

- Verovatno bih se udala za nju da tada već nisam bila u braku - iskreno je otkrila Anđelina u jednom od intervjua i istakla kako su i nju samu iznenadili osećaji koji su joj se javili prema glumici koja se od početka deklarisala isključivo kao lezbijka.

Dženi je navodno bila fatalna i za još jednu slavnu damu, i to pop-kraljicu Madonu, a sama je to otkrila novinarima kada je izjavila da je ona bila njen "tajni poziv za seks". Za razliku od Anđeline, Madona nikada nije javno pričala o njihovu odnosu, ali nekoliko su puta snimljene zajedno.


Jenny Shimizu, Madona Madona i Dženi Šimizu; Foto: Profimedia

- Plaćala bi mi letove na kojem god delu sveta bila samo kako bismo spavale zajedno. Bila sam njen seksualni rob -tvrdila je Šimizu.

Bilo je tu još slavnih dama s kojima je održavala razne vrste veza, a glumica Iona Skaj se zbog nje i razvela od supruga Adama Horovica iz slavnog hip hop benda "Beastie Boys".

2012. godine Šimizu je na jednoj zabavi upoznala modnu stilistkinju Mišel Harper, i to nekoliko nedelja nakon što se Anđelina udala za Breda. Šimizu i Mišel su se venčale u leto 2014. godine.

 

 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Michelle Violy Harper Shimizu (@michellevioly) on

Iako ju je bivša ljubavnica pozvala na venčanje, Anđelina se nije pojavila.

- Nisam želela da me otprati do oltara ili tako nešto, ali mislila sam da će biti jako kul ako dođe na venčanje jer imamo istoriju - izjavila je Šimizu, kojoj supruga nije slavna osoba kao bivše ljubavnice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA