≫ 

Pevači osuđeni za brutalno silovanje dve žene! Drogirali ih, pa snimali dok su se iživljavali

Dva muzičara iz Južne Koreje osuđeni su za brutalno silovanje dve žene

  • 0
Jung Joon-young Foto: Tanjug/AP

Dve muzičke senzacije, Jung Joon-young (30) i Choi Jong-hoon (29) osuđeni su za bizarno silovanje dve žene. Oni su te žene prvo drogirali, a zatim primorali na seks što su i snimili svojim telefonom.

Svet K-popa (žanra koji je veoma popularan u Južnoj Koreji) prepun je bizarnih skandala koji non stop potresaju javnost. Nisu retki slučajevi samoubistava pevača i pevačica, a samopovređivanje i seksualna zlostavljanja su sastavni deo južnokorejske muzičke scene koja je u proteklih par godina postala planetarno popularna.

Sada su se svetski mediji raspisali o strašnom slučaju koji trenutno potresa K-pop, a radi se o optužbi protiv dvojice zvezda, Jung Joon-young i Choi Jong-hoona koji su osuđeni za brutalno silovanje dve žene.

Jung Joon-young Muzičar Jung Joon-young; Foto: Tanjug/AP

Sudija u Seulu presudio je da su ove dve mlade zvezde krive za silovanje, a dodatna otežana okolnost u njihovom je slučaju bila i ta što su se snimali za vreme seksa i pri tome se iživljavali nad žrtvama. Sud je zaključio kako su žene tretitrali kao "objekte za sopstveno seksualno zadovoljstvo" i da je njihov tretman bio nehuman.

Kada su čuli presudu i Jung Joon-young i Choi Jong-hoon su počeli da plaču. Navodno su devojke silovali dva puta tokom 2016. godine.

Jung je uz to optužen i za snimanje seksa sa ženama bez njihovog pristanka i znanja, kao i za deljenje tog pornografskog sadržaja bez njihovog pristanka. Za svoje je prestupe Jung dobio šest godina zatvora, a Choi pet.

Obojica su uz to bili pripadnici internet grupa u kojima su se delili snimci amaterskog seksa, ali i šale o drogiranju i silovanju žena. Saznaje se i da su njihove žrtve bile drogirane i da nisu bile u stanju da pruže bilo kakav otpor svojim napadačima.

- Teško je i zamisliti silnu patnju koju su žrtve morale da iskuse - rekao je sudija na kraju presude.

Oba muškarca će morati da prođu i kroz 80 sati seksualne edukacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA