Bivši supružnici Ben Aflek i Dženifer Garner "uhvaćeni" kako nasred ulice urlaju jedno na drugo!

Glumica se sa bivšim suprugom posvađala nakon Dana zahvalnosti koji su proveli zajedno sa decom u njenoj kući

  • 3
Ben Aflek , Dženifer Garner Ben i Dženifer; Foto: Profimedia

Ben Aflek (47) i Dženifer Garner (47) posvađali su se ispred njene kuće nakon što su zajedno sa decom proveli Dan zahvalnosti. Oni dele starateljstvo nad svoja tri deteta i trude se da praznike provode zajedno.

Glumica je prvo uslikana ispred kuće kako nosi stvari u rukama i juri prema autu, zatim je spustila stvari na zadnje sedište i počela je da se svađa sa bivšim mužem Benom.

Oboje su imali veoma izražajnu gestikulaciju i ozbiljan izraz lica, delovalo je kao da se svađaju oko neke bitne teme.

Par je bio u braku 10 godina, a rastali su se u junu 2015. godine. Njihov razvod je finalizovan u oktobru 2018., ali su nastavili da o svojoj deci brinu zajedno. Bez obzira što su razvedeni Dženifer je podržala Afleka prošle godine kada se lečio od alkoholizma u bolnici u Malibuu.

Ben Aflek , Dženifer Garner Ben i Dženifer se svađaju ispred njene kuće u Los Anđelesu; Foto: Profimedia

Dan pre toga Aflek je uslikan kako stiže u njenu kuću sa njegovom mamom Kristinom. Kasnije im se pridružila i Dženifer, pa su svi zajedno sa decom otišli u bioskop u Los Anđelesu. Aflek je doleteo iz Nju Orleans,a gde snima film, pravo u Los Anđeles gde je proveo Dan zahvalnosti s porodicom.

- Svi su slavili Dan Zahvalnosti zajedno. Veoma je bitno i za Bena i Dženifer da proslavljaju praznike zajedno. Takođe, u petak, Aflek je bio u poseti kod njegovog dobrog prijatelja Met Dejmona - rekao je izvor blizak Benu.

Ovaj bivši par ima troje dece Vajolet (13), Serafinu (10) i Semjuela (7).

Ben Aflek Ben i Dženifer sa decom; Foto: Profimedia

Ben Aflek i Dženifer Garner su se upoznali na leto 2000. godine na snimanju filma "Pearl Harbor".

Dva leta kasnije, Ben i Dženifer su opet radili zajedno. Kasnije je Ben priznao da su se zaljubili baš na tom drugom snimanju, iako su tada oboje imali druge partnere.

U Januaru 2003.  Aflek i Garner su se pojavili u "Večera za petoro", iako je ona tada bila u braku s Skotom Folijem, a Aflek bio veren sa Dženifer Lopez, tada su svi primetili da se nešto dešava između njih.

U oktobru 2004. Aflek i Garner su se zajednoprvi put pojavili u javnosti. U aprilu 2005. Aflek je zaprosio Dženifer, a u junu te iste godine su se venčali.

Ben Affleck, Jennifer Garner, Ben Aflek, Džeifer Garner Dženifer Garner i Ben Aflek na početku veze; Foto: Tanjug/AP

Ben je 2013. godine rekao da mu je Dženifer najvažnija osoba u životu.

U junu 2015 su objavili da se razvode, međutim u martu 2017. su otkazali razvod, jer su želeli da poprave svoj odnos. Dženifer je tada izjavila da je Ben ljubav njenog života. Međutim, u oktobru 2018. su se ipak razveli.

VIDEO: Najbolja bivša žena: Afleka iz kandži alkohola spasava Dženifer Garner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA