≫ 

Prvi nastup najseksi ženske grupe posle 10 godina! Sve imaju preko 37, a izgledaju bolje nego ikada

Devojke su nakon deset godina nastupile u emisiji "X faktor" i oduševile sve prisutne

  • 2
The Pussycat Dolls Foto: Profimedia/ITV / Planet

Nakon što su se pre skoro deset godina razišle, jedna od najpopularnijih ženskih grupa "The Pussycat Dolls" ponovno se okupila. Prvi povratnički nastup su imale u emisiji "X faktor".

Prvi nastup nakon ponovnog ujedinjenja imale u u emisiji šoua "X Factora", u kojem je Nikol Šerzinger (41) članica žirija. Bile su jako uzbuđene, a Šerzinger je naglasila kako je ovo tek početak.

- Bilo je sjajno ponovno nastupati zajedno. Energija iz publike bila je neverovatna i podstakla nas je da idemo dalje - rekla je Nikol.

Šezinger se nakon deset godina na pozornicu vratila s Kimberli Vajat (37), Ešli Roberts (38), Karmit Bačar (45) i Džesikom Sutom (37).

- Kakva energija! Čista magija. Kao da sve ovo vreme nije prošlo. Neverovatno je ponovno biti na pozornici sa svojim devojkama, na potpuno novom nivou - dodala je Karmit.

Devojke su na pozornici zasijale, a Nikol je oduševila publiku odevnom kombinacijom. Za svoj veliki povratak na pozornicu obukla je čipkasti kombinezon koji je istakao njene obline, a ovaj izgled je upotpunila čizmama i glamuroznom šminkom.

The Pussycat Dolls Nikol Šerzinger na sceni posle skoro 10 godina; Foto: Profimedia/ITV / Planet

Između ostalog, "Pussycat Dolls" planiraju i turneju kao deo svog povratka na muzičku scenu.

- Turneja će biti ogromna i devojke će pevati svoje najveće hitove. Čak su spominjale i neke nove pesme, ali to nije potvrđeno - pišu strani mediji. Najviše nastupa biće po Velikoj Britaniji, a sve kreću iduće godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA