≫ 

Pre 27 godina je proglašen najseksi živim čovekom, a danas izgleda kao beskućnik

Glumac Nik Nolti sada ima dugu, sedu brada, razbarušenu kosu i ležerno se odeva, a nekada je bio seks-simbol

  • 5
Nik Nolt Foto: Profimedia

Glumac Nik Nolti (78), koji je u karijeri snimio više od 50 filmova i čak je tri puta bio nominovan za Oskara, danas izgleda neprepoznatljivo. U mladosti su ga smatrali velikim seks-simbolom Holivuda, a za njime su uzdisale žene širom sveta.

Od tada su prošle decenije, a Nolti više nije ono što je nekad bio. Upravo suprotno, fotoreporteri su ga uslikali u potpuno drugačijem izdanju - duga seda brada, razbarušena kosa i ležerno odevanje transformisali su Noltija, pa bi ga danas retko ko prepoznao iz prve.

Nik Nolt Nik Nolti; Foto: Profimedia

Nolti je karijeru započeo u pozorištu, ali ubrzo je prešao na filmska platna, koja su mu osigurala planetarnu popularnost. Osim po glumačkim ostvarenjima, poznat je i po turbulentnom privatnom životu koji su obeležile borbe sa zavisnošću i brojne propale ljubavne veze.

Sve je započelo još davne 1965. kada je bio uhapšen zbog lažiranja dokumenata. Zbog tog zločina dobio je čak 45 godina zatvora. Iako to zvuči zastrašujuće, glumac je uspeo da se izvuče od služenja kazne, jer je presuda na kraju bila odbačena.

Nik Nolti, People Magazin 1992. godina Nik Nolti; Foto: people.com

2002. godine, Nolti je imao još jedan bliski susret s organima zakona kad je uhapšen zbog sumnje da je vozio pijan u Malibuu. Tri dana nakon hapšenja prijavio se u kliniku za savetovanje, gde je trebalo da radi na svojim problemima s alkoholizmom.

Krvni nalazi pokazali su da je bio pod uticajem droge koja se obično koristi za silovanje, ali glumac je oštro opovrgnuo da ga je iko ikada silovao.

Ni na ljubavnom planu nije mu bilo mirno pa se ženio čak četiri puta, a ima i dvoje dece. Inače, Nik Nolti je nekoliko puta proglašen najpoželjnijim muškarcem sveta.

Video: Kod ovog seksi stomatologa iz Beograda pacijentkinje dolaze bez straha

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko PSG ex JSO

    5. decembar 2019 | 08:34

    Čuj i ja sam pre toliko godina bilo silan dasa,prava zver a sad obican šmokljan?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA