"Nisam kriv što mi je veliki!" Džejsonu Derulu Instagram skinuo fotku u boksericama

Instagram je pevaču obrisao fotografiju, a onda im je on žestoko odgovorio

  • 10

Američki pevač Džejson Derulo (30) objavio je fotografiju u uskim crnim boksericama koje posebno naglašavaju njegov polni organ, a nakon nekog vremena Instagram je uklonio fotografiju tvrdeći da je prevulgarna.

Pevač je spornu fotografiju koja je tada zapalila društvene mreže, ponovo objavio i napisao da on nije kriv zobg veličine svog polnog organa.

- Ne razumem. Imam donje rublje. Ne mogu pomoći što mi je toliki - napisao je Džejson ispod objave, a njegovi pratioci poručili su mu da se radi o "polnoj diskriminaciji".

 
 
 
View this post on Instagram
Fuk u mean? I have underwear on... I can’t help my size..A post shared by Jason Derulo (@jasonderulo) on

Džejson je često u golišav što posebno raduje mnoge žene. U svojim spotovima pojavljuje bez majice, a na fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama pokazuje svoje zgodno telo.

Derulo je vlasnik 11 platinastih singlova prodanih u 50 miliona primjeraka. Pesma s reperkom  Niki Minaž (36) 'Swalla' broji više od milijardi pregleda, a sarađivao je i sa Dženifer Lopez (50) i Pitbulom (38).

Video: Kevina Spejsija u Novakovom restoranu dočekao najmlađi Đoković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA