"Te noći sam previše popio...": Džastin Timberlejk o noći koja ga je umalo koštala braka

Džastin je demantovao navode da je prevario suprugu

  • 0

Džastin Timberlejk (38) oglasio se prvi put nakon što su se u javnosti pojavile fotografije na kojima je previše blizak sa glumicom i koleginicom sa seta Eliše Venvrajt.

U medijima su odmah krenule spekulacije da je prevario svoju suprugu Džesiku Bil sa kojom je u srećnom braku već sedam godina.

Obzirom da se oko ovog slučaja podigla velika pompa Timberlejk je odlučio da se pre svega zbog svoje porodice oglasi i demantuje celu priču na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, njih dvoje uslikani su pre dva vikenda oko ponoći kako piju i razgovaraju u jednom kafiću u Nju Orleansu. Džastin je bio u vidno pijanom stanju dok se mlada glumica sve vreme vrtela oko njega. Oni su na terasi kafića proveli oko nekih 40 minuta, a nakon što su opet ušli u kafić gubi im se svaki trag

Džastin Timberlejk

Džastinova objava na Instagramu Printskrin: Instagram/justintimberlake

- Trudim se budem što dalje od tračeva, ali zbog moje porodice, osećam da je važno da odgovorim na nedavne spekulacije koje su povredile ljude koje volim. Pre nekoliko nedelja napravio sam neoprostivu grešku - ali neka bude jasno - ništa se nije desilo između mene i moje koleginice. Popio sam previše te noći i kajem se zbog svog ponašanja. Trebalo je da znam. Ovo nije primer koji želim da dam svom sinu. Izvinjavam se svojoj neverovatnoj supruzi i porodici jer su prošli kroz tako sramotnu situaciju, a biću fokusiran da budem najbolji muž i otac - napisao je Timberlejk na Instagram nalogu.

Video: Obožavam tvoj veliki... Supruga poznatog pevača dvosmislenom porukom zapalila Instagram

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA