≫ 

Devojka Kijanu Rivsa otkrila zašto je odlučila da više nikad ne ofarba svoju sedu kosu

Aleksandra je otkrila da je skroz osedela još u ranim dvadesetim

  • 2
Kijanu Rivs, Aleksandra Grant Kijanu Rivs i Aleksandra/Foto: Profimedia/Backgrid USA

Aleksandra Grant (46) je  žena koja je svojim neobičnim i prirodnim izgledom uspela da osvoji srce jednog od najpoželjnijih glumaca, Kijana Rivsa (55).

Kijanu je početkom novembra, ruku pod ruku, crvenim tepihom prošetao sa svojom izabranicom Aleksandrom i iznenadio javnost, budući da decenijama nije imao ozbiljniju vezu niti pokazivao da gaji simpatije prema nekoj ženi toliko da je povede na crveni tepih.

I dok su mnogi bili oduševljeni time što je slavni glumac konačno srećan u ljubavi, pojedini su zamerili Aleksandri to što izgleda dosta starije od većine žena u njenim godinama, a ponajviše zbog izrazito sede kose.

Upravo iz tog razloga ona se oglasila i otkrila zbog čega se nikada neće ofarbati, ali i pozvala sve žene da više paze na svoje zdravlje, a ne na izgled.

Aleksandra je objavila fotografiju naslovne strane jednog časopisa, gde piše da su nove studije dokazale da je rak dojke upravo povezan sa farbom za kosu i hemijskim preparatima koji se koriste.

 
 
 
View this post on Instagram
Happy mother's day, Mom! Love you to the moon 💙A post shared by Alexandra Grant (@grantalexandra) on

- Ja sam osedela pre vremena, još u ranim 20-ima, jer sam farbala kosu svakom bojom koju sam našla, sve dok više nisam postala intolerantna na toksičnost iz njih. U 30-im sam pustila kosu da postane "plava"... Volim i poštujem to što svaka žena može izabrati kako će izgledati u kojoj god dobi života. Ako žene stradaju od nametnutih standarda lepote, hajde da razgovaramo o tim standardima - poručila je ona.

Video: Šta se desilo sa Kameron Dijaz i zašto je nestala?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA