Mila Jovović u trećoj trudnoći dobila 25 kilograma viška i pokazala kako izgleda

Glumica i manekenka balkanskog porekla očekuje devojčicu

  • 17
Mila Jovović Mila Jovović/Foto: Tanjug/AP

Glumica i manekenka Mila Jovović (44), najpoznatija po ulozi u čuvenom filmu "Peti element", čeka treće dete, i to devojčicu, a u poslednje vreme je sve aktivnija na društvenim mrežama kada je u pitanju njen trudnički stomak.

Nakon što je saznala da je ponovo trudna, Mila je priznala da je bila veoma emotivna, jer je pre dve godine na snimanju filma imala spontani pobačaj, u četvrtom mesecu trudnoće.

Upravo iz tog razloga nije želela da se raduje dok se stopostotno ne uveri da je sve u redu. Sada se oglasila na Instagramu jednim selfijem i povećom porukom u kojoj je objasnila da u ovoj trudnoći veoma pazi.

- Još 9 nedelja do porođaja i sve mi je teže da obavljam svakodnevne obaveze, ali sam jako srećna i zahvalna što je sa bebom sve u redu. Dosad sam dobila otprilike isti broj kilograma u prve dve trudnoće, ali sam sada do 25 kilograma viška stigla brže nego inače. Nisam vežbala jer nisam paranoična, pazim da ne ugrozim bebu i ne izlažem se riziku od pobačaja.

- Ipak, ova trudnoća ima svojih prednosti, jer ponovo imam grudi, što je sjajno za ženu kao ja koja je uvek bila ravna kao daska - našalila se Mila.

 
 
 
View this post on Instagram
Sexy mama on the school run pose😂🤦🏻‍♀️ So here’s an update pic of my pregnancy, I’m 9 weeks away from dropping and it’s getting more and more difficult to get around, but I’m happy to say so far everything looks great with the baby and she’s coming right on schedule! I’ve gained pretty much the same amount of weight that I always gain (about 50lbs. So far 🙄) but it just goes to show that your body will do whatever it’s meant to do regardless. Saying that i haven’t been exercising during this pregnancy like I did with the last, but I’m also being super paranoid and just really careful not to do anything that could potentially put me at risk of miscarriage. Anyway, the plus side is my mama boobs are back which is fun for a girl who’s always been flat as a board, so I’m enjoying the moment while it lasts! Sending everyone lots of love mid week and I hope you’re having a good one. Just a few more days till the weekend so take a deep breath, we’ll get there!😘👊🏼👍🏼 xo m❤️A post shared by Milla Jovovich (@millajovovich) on

Glumica je posle dva razvoda sreću pronašla s piscem i rediteljem Polom V. S. Andersonom, s kojim se venčala pre 10 godina. Upoznali su se na snimanju filma "Resident Evil", a imaju već dvoje dece, ćerku i sina, dok će u februaru sledeće godine dobiti prinovu.

Video: Ona je najuspešnija mama Holivuda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    7. decembar 2019 | 09:56

    Slatka je. Svidja mi se sto je realna i što vodi neko zdrav trudnicki život. A ne po svaku cenu da bude vitka i postavi neke nedostižne standarde nama "običnim smrtnicima"

  • Milena

    7. decembar 2019 | 10:22

    Ona može da dobije i 50 kg viška lepa ostaje kako god okreneš .

  • Alexey

    7. decembar 2019 | 09:46

    Ukrajinskog porekla, nema dodirne tačke sa balkanom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA