≫ 

Majka Silvestera Stalonea napunila 98 godina, zbog silnih operacija lice joj je neprepoznatljivo

Mamu Stalone svi upoređuju sa Donatelom Versaće

  • 16
Jackie Stallone Džeki Stalone, majka Silvestera Stalonea ima 98 godina / Foto: Profimedia

Majka slavnog snagatora Silvestera Stalonea (73), Džeki Stalone (98), poslednjih godina nosila se sa teškim životnim situacijama. Izgubila je ćerku i unuka, doživela je tri srčana udara, ali i dalje se drži iako je samo dve godine dele od čuvene stotke.

Mnogi njeno lice danas porede sa Donatelom Versaće, budući da su ga brojni estetski zahvati kojima se podvrgla poslednjih decenija potpuno izobličili.

Više je nego jasno da je mama Džeki koja je 29. novembra napunila 98 godina preterala, a i sama priznaje da je možda postigla suprotno od onoga što je želela. Ipak, ne žali ni za čim i ništa ne bi promenila.

 
 
 
View this post on Instagram
Accordion class mood 💁🏻‍♀️ What instrument do you play ? #stallone #rocky #rambo #farfromoverA post shared by Jacqueline Stallone (@officialjackiestallone) on

- I dalje koristim sva moguća sredstva da bih izgledala što bolje, ali mi se čini da postižem suprotni efekat. Previše sam ubrizgavala filtere i zato sad izgledam kao veverica kojoj su puna usta lešnika. Ali, ne žalim ni zbog čega. Još uvek sam vitalna - izjavila je Silvesterova majka pre nekoliko godina za "Daily Mail".

- Sve sam videla, sve sam probala. Imam decu, unuke, videla sam da su uspeli u životu. Obišla sam ceo svet, upoznala sve zvezde i članove kraljevskih porodica. Udavala sam se, razvodila, ostavljala muškarce pred oltarom, videla ih u najboljem i najgorem svetlu. Nemam za čim da žalim - zaključila je.

 
 
 
View this post on Instagram
Starpower, buy it now . Link in bio #BeAStarA post shared by Jacqueline Stallone (@officialjackiestallone) on

Iako ima 98 godina, Džeki je donedavno išla na ples, dva puta nedeljno trenirala u teretani s ličnim trenerom i svirala klavir. Zato sve i duguje zdravom načinu života.

Na žurke i u provod nikad nije išla, jer kako kaže, mora biti svesna i toga da je pod budnim okom javnosti i da je uzor brojnim holivudskim ženama.

 
 
 
View this post on Instagram
#STALLONE #Starpower @officialslystallone @frank.stallone @officialjackiestalloneA post shared by Jacqueline Stallone (@officialjackiestallone) on

 
 
 
View this post on Instagram
What are you planning for Mother’s Day ? @frank.stallone @officialslystalloneA post shared by Jacqueline Stallone (@officialjackiestallone) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA