≫ 

Šarliz Teron uhvaćena bez šminke, fanovi zabrinuti jer je "bleda i iscrpljena"

"Atomska plavuša" pobrala je najveće komplimente i u ovakvom izdanju

  • 11
Šarliz Teron Charlize Theron Šarliz Teron / Foto: Tanjug/AP

Glumica Šarliz Teron (44), koja je već decenijama jedna od najlepših holivudskih zvezda, poslednjih je meseci zatrpana poslom, što je uočljivo i na najnovijim paparaco slikama.

Holivudska lepotica uslikana je na ulicama Los Anđelesa dok je izlazila iz automobila u ležernoj zimskoj crno-sivoj varijanti, bez šminke, a ono što je veće iznenađenje od toga budući da je Šarliz lepa i u sasvim prirodnom izdanju, jesu tragovi umora na njenom licu. Ovo je zabrinulo njene fanove koji su zaključili da je jako boleda i da treba povesti računa o sebi.

- Šarliz je prirodna lepotica i ovakvim izdanjem samo pokazuje da je i ona samo čovek. Trebalo bi malo više da se brine o sebi - jedan je od komentara.

Šarliz Teron Charlize Theron Šarliz Teron dok je izlazila iz automobila / Foto: The Image Direct/Profimedia

Poslednjih je meseci menjala imidž za potrebe filma, pa je dugu plavu kosu skratila i mnoge tada šokirala, ali i uprkos tome i dalje izgleda kao milion dolara.

Bilo da se radi o sređenom izdanju ili onom dnevnom, kada je šminka minimalna, a odeća opuštena, Šarliz uspeva da ostane jedna od najlepših svetskih glumica.

Šarliz Teron Charlize Theron Šarliz Teron u večernjoj varijanti kao milion dolara / Foto: DARA/BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

Video: Anastasija snimila Cecu u pidžami i bez šminke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA