≫ 

Mladi reper preminuo u 21. godini života

Hip-hoperu Juice Wrld-u pozlilo je na aerodromu, a u bolnici je konstatovana njegova smrt

  • 4
Reper Juice Wrld Prinskrin: Youtube/Lyrical Lemonade

Mladi reper Džered Entoni Higins, poznatiji kao Juice Wrld, preminuo je u 21. godini života nakon što mu je pozlila na aerodromu u Čikagu. Njemu je pružena prva pomoć na aerodromu, potom su ga prevezli u bolnicu, međutim u ovoj zdravstvenoj ustanovi je konstatovana njegova smrt, prenose američki mediji.

Kako navode iz policije, reperu utvrđeno krvarenje iz usta. Juice Wrld rođen je 1998. godine u Čikagu. Njegov najveći hit je "Lucid Dreams", koji je izbacio 2018. godine.

Bio je jako talentovan. Sa četiri godine je naučio da svira klavir, zatim gitaru, bubnjeve i trubu. Tokom života pričao je da je imao probleme sa narkoticima.

Od mladog repera oprostila je čuvena pevačica Ališa Kiz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anon

    8. decembar 2019 | 21:45

    Ljudi mogu da pricaju da je bio narkoman i da ga osudjuju zbog toga, ali pre svega je bio covek sa velikim srcem i umetnik, koji je pravio dobru muziku u danasnje vreme. Voleo je drogu, to je cinjenica, ali pre nego sto ga osudimo pogledajmo prvo sebe. Da li smo svi mi bezgresni? Ako nismo, nemamo pravo da ga osudimo. Ziveo je svoj zivot kako je on hteo. Pomogao je mnogim ljudima kako kroz muziku, tako generalno i ja imam samo reci hvale o njemu.

  • Vesna

    8. decembar 2019 | 20:56

    Pa bas bez veze.

  • Čiča

    9. decembar 2019 | 06:29

    Nije preminuo. OVERIO JE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA