≫ 

Bizarni momenti Kardašijanki: Šokantni postupci popularnih sestara koji su zgrozili svet

O ovim bizarnim postupcima sestara Kardašijan se i dalje priča...

  • 0

Sestre Kardašijan Kim (39), Kloi (35) i Kortni (40) pod budnim su okom kamera porodičnog rijalitija "U korak sa Kardašijanovima", a mnogo puta uradile su nešto potpuno ludo o čemu svedoče brojni video zapisi.

Sestre su pristale da se u svom rijaliti šou snimaju 24 časa, pa su jednom prilikom izjavile da su odlučile i da se pred kamerama, odnosno u javnosti, predstave baš onakve kakve jesu. Svi smo mi pomalo ludi, a da li je baš sve za kamere, ne bi rekli...

Kortni i Skot u seksi videu kao Kris i Brus

Pre nekoliko godina Kortni i njen tadašnji dečko Skot Disik maskirali su se u Kris Džener i Brusa Dženera, koji tada nije promenio pol. Kortni i Kris, kao mama i očuh Kardašijanki snimili su video u kome su simulirali seks, dok ih je Kloi snimala.

Kortni Kardašijan, Skot Disik Kortni i Skotu ulozi Kris i Brusa, Printskrin: Youtube/E! Entertainment

Svoj "seksi video" pustili su porodici Kardašijan, ali i Džener, sinovima svog očuha, a kada je Brus video o čemu se radi ljutito je napustio prostoriju.

Kim na svoje telo maže Kortnino mleko

Poznato je da Kim ima psorijazu, kako joj medicina nije pomogla, a ona mora uvek biti spremna za slikanje Kardašijanka se odlučila za alternativnu metodu.

Naime, Kim je čula da je mleko dojilje dobro za problematičnu kožu i za njenu bolest, pa je od svoje sestre "pozajmila" bočicu mleka. Rijaliti zvezda je mleko koje je izmula Kortni i ostavila u frižider, krišom uzela kako bi se poslužila.

Brus Džener postao Kejtlin Džener, porodica ga u početku nije prihatila

Brus Džener Brus Džener, Foto: AP/Tanjug

Očuh Kardašijanki nekadašnji olimpijiski prvak Brus Džener promenio je pol i postao Kejtlin. On je nedugo nakon razvoda od Kris Džener objavio da se oseća kao žena u telu muškarca i da je započeo proces tranzicije.

- Ja sam ja! Osoba. Nisam zatočen u bilo čijem telu. Moj mozak je mnogo više ženski nego muški. U svakom pogledu, ja sam žena. Ljudi to ne raumeju, i vide me kao mačo muškarca, ali moje srce i duša i sve što radim u životu, to je moja ženska strana. Nisam genetski tako rođen... Ja i dalje imam sve muške "delove", ali to ne menja činjenicu da sam ja žena - rekao je tada Brus.

Kamere su zabeležile da se porodica teško nosila sa njegovom odlukom koju u početku nisu mogli da prihvate. Kejtlin i Kloi od tada ne pričaju, a bila je i neprijatna situacija kada joj je ćerka Kendal Džener zabranila da se pojavil na reviji Viktorije sikret u kojoj je učestvovala, i to kako sva pažnja ne bi bila usmesrena na njega.

Kejtlin Džener, Malibu požar Kejtlin Džener, Foto: Tanjug/AP

Kejtlin se sada udaje za ženu koja je takođe promenila pol i koja je 47 godina mlađa od nje.

Sestre Kardašijan jedna drugu prate i špijuniraju

Gde god da se pojave neko će ih uočiti, uslikati, pa i snimiti, sestre Kardašijan prate jedna drugu kako bi iz prve ruke saznale šta se zaista dešava.

Pre nekoliko godina Kim i Kortni pratile su Kloi u noćnom prvodu kako bi videle sa kim izlazi. Nakon kraha ljubavi Kardašijanke i njenog supruga košarkaša Lamara Odoma, sestre su se zabrinule za Kloi pa su je automobilom pratile do jednog kluba, ali ih je ona ubrzo i primetila.

Kortni, Kloi, Kim Kardašijan Kim i Kloi upale u tuđe dvorište dok su pratile Kortni, Printskrin: Youtube/Keeping Up With The Kardashians

Nedavno su Kim i Kloi pratile Kortni, jer je, kako se njiha čini, ona u poslednje vreme zagonetna Naime, najsarija sestra viđa se sa nekim, a kako ne želi da otkriva previše detalja o svom životu, ostatak klana Kardašijan našao se uvređen.

One su primetile "šljivu" na Kortninom vratu, a nekoliko dana kasnije odlučile su i da krenu za njom u nepoznatom pravcu. Ona je ušla u privatno dvorište, a za njom su se ušunjale i njene sestre. Međutim, Kortni je bila na poslovnom sastanku, a kada je uočila svoje sestre iznervirano je izašla iz kuće.

Korni sa bivšim dečkom i njegovom devojkom na odmoru

Kortni Kardašijan, Kourtney Kardashian Kortni na odmoru sa bivšim dečkom i njegovom devojkom, Foto: Profimedia/AKM-GSI

Kortni je sa bivšim dečkom Skotom i njegovom devojkom Sofiom Rič išli us na zajednički odmor u Meksiku. Kardašijanka i Disik imaju troje dece koja su takođe bila na ovom putovanju.

Iako zbog dece provode vreme zajedno, porodici Kardašijan nije se dopalo što je ova trojka na zejdničko putovanju, tvrdeći da će neko od njih na kraju ipak biti povređen.

Pored pomenutih, čudnih situacija, sestre Kardašijan pratili su i brojni skandali...

Video: Kajli Džener ponovo trudna? Izlanula se u videu koji je njena sestra objavila sa rođendana

Video: Kejtlin Džener ima devojku i ona je 47 godina mlađa od nje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA