Bivša žena najseksi frajera Holivuda uslikana u šopingu sa stomakom do zuba

Džena iz prvog braka ima ćerku Everli (6), a sa sadašnjim dečkom očekuje drugo dete

  • 3
Jenna Dewan, Džena Devan Džena Devan u kupovini sa ćerkom, Foto: Profimedia/Backgrid USA

Glumica i plesačica Džena Devan (39) uslikana je u šopingu sa ćerkicom Everli (6), kako je Džena pred porođajem, svima je za oko zapao njen trudnički stomak "do zuba".

Bivša žena najseki frajera Holivuda, Čeninga Tejtuma (39) i njihova ćerkica pazarile su igračke u jednom tržnim centru. Dok je njena ćerka tražila šta joj se dopada, Džena je vidno umorna išla za njom i nosila joj školsku torbu.

Džena je bila u crvenoj uskoj haljini, koja je istakla njen trudnički stomak, preko koje je imala dugačak kaput krem boje. Inače, mnoge poznate trudnice u trudnoći nose dugačke kapute sličnog kroja kao Džena, jer prikriva višak kilograma.

Jenna Dewan, Džena Devan Džena Devan sa ćerkom, Foto: Profimedia/Backgrid USA

Nakon kupovine, glumica i njena ćerka počastile su se sladoledom. Kako izgleda, plesačica se malo ugojila u trudnoći, što joj se primećuje na obrazima, a mnogi komentarišu da je preslatka trudnica i da joj "višak" kilograma dobro stoji.

Malena Everli bila je oduševljena šopingom, a njen specifičan modni izraz svi su primetili. Devojčica je bila u šarenoj haljinici, ljubičastim helankama i patikama u roze i ljubičastoj nijansi.

Jenna Dewan, Džena Devan Džena Devan sa ćerkom, Foto: Profimedia/Backgrid USA

Džena i Čening razveli su se prošle godine, dok on uživa u vezi sa pevačicom Džesi Džej (31), glumica očekuje prvo dete sa svojim dečkom, muzičarem Stivom Kazijem.

- Postati majka je jednostavno najčarobnija stvar koja mi se ikad dogodila. Stiv, ti si dar s neba i ne mogu biti srećnija što ćemo zajedno proširiti porodicu. Ljudi, hvala vam za svu ljubav - napisala je glumica svojevemeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milla

    10. decembar 2019 | 15:43

    Da li je ovo kaput? Baletanke na nogama bez carapa i kaput !?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA