≫ 

Duplo mlađe devojke bi im pozavidele na izgledu: One su najseksi cice u šestoj deceniji

Ove svetske zvezde su kao vino, što starije - to bolje!

  • 19
Dženifer Lopez, Dženifer Aniston i Elizabet Harl

Foto: Instagram/elizabethhurley1, Profimedia, Tanjug/Ap

Iako se žene pribojavaju starenja uz koje idu bore, višak kilograma, ne tako zategnuta koža i oslabljeni mišići... Neke poznate dame su kao vino; što su starije, to su bolje, pa i u šestoj deceniji izgledaju kao prave bombe.

Dženifer Lopez (50), Dženifer Aniston (50), Elizabet Hrali (54), Sindi Kraford (53), Gven Stefani (50) su poznate ličnosti u zrelim godinama, a na izgledu im mogu pozavideti i dvadesetogodišnjakinje.

Dženifer Lopez

 

Iako mnogi na osnovu njenog fizičkog izgleda ne bi pomislili da ima više od 30 godina, Džej Lo je u julu zvanično ušla u šestu deceniju i slobodno možemo reći da grmi i u pedesetim.

Dženifer Lopez

Dženifer Lopez, Foto: Instagram/jlo

Pevačica redovno vežba u teretani i ima telo za poželeti. Svaki mišić je na svom mestu, nema naznake višku kilograma, a ima i brutalne trbušnjake!

Dženifer važi za jednu od najlepših i najzgodnijih žena na svetu, a godine joj očigledno ne mogu ništa.

Dženifer Aniston

 

Glumica je tek napunila 50 godina, a ljubitelji kultne serije "Prijatelji,  u kojoj je imala jednu od glavnih uloga, kažu da se nakon 25 godina nimalo nije promenila.

Dženifer Aniston

Dženifer Aniston, Foto: Profimedia/INSTAR Images

Dženifer je jedna od retkih svetskih zvezda koja je potpuno prirodna, a mnogi muškarci su baš zbog toga odlepili za ovom plavušom koja izgleda kao duplo mlađe devojke.

Dženifer je nedavno otvorila Instagram nalog, a svojim objavama pravi pravu pometnju na ovoj društvenoj mreži. Naime, njena fotka u mini haljini iz šetnje sa psom ima više od 6 miliona lajkova i gomilu komplimenata koji su upućeni na račun Dženiferinog izgleda.

Elizabet Harli

 

Britanska glumica svoje pratioce na društvenim mrežama često počasti seksi fotografijom u bikiniju, a zbog njenog izgleda, mnogi ne znaju koliko ona zapravo ima godina.

Elizabet Harli

Elizabet Harli, Foto: Instagram/elizabethhurley1

Liz je u junu napunila 54, a izgleda kao da je za nju vreme stalo još u tridesetim. Glumica ima zanosne obline, pa mnogi muškarci smatraju da je ona najseksi zvezda u zrelim godinama.

Svojeveremno je istakla da je tajna njenog izgleda jednostavna: jede puno svežeg voća i povrća, večera proteine i mnogo vežba.

Sindi Kraford

 

Slavna manekenka već decenijama unazad važi za jednu od najlepših žena sveta, a ni mnogo mlađe devojke iz sveta mode Sindi ne mogu da uzdrmaju tron.

Cindy Crawford and her daughter Kaia Gerber , Sindi Kraford i ćerka Kaja Gerber

Sindi Kraford, Foto: Profimedia

Sindi ima 53 godine, a po izgledu može da parira svojoj ćerki Kaji Gerber (18) koja polako, ali sigurno, gradi svoju modnu karijeru, pa njih dve više izgledaju kao starija i mlađa sestra, nego kao majka i ćerka.

Bivši top model ima svoju jutarnju rutinu zahvaljujući kojoj izgleda mlađe. Sindi nakon umivanja nanosi serum, koji joj pomaže da njena koža bude snabdevena kolagenom. Zatim sledi masaža podočnjaka kako bi oni bili manje otekli i da ne budu plavi. Nakon toga nanosi losion sa zaštitnim faktorom i to je odlična osnova za početak dana.

Gven Stefani

 

Pevačica i nekadašnja članica popularnog benda "No Doubt" je početkom oktobra napunila 50 godina, a svima je prva asocijacija na Gven njen seksi izgled, harizma, kao i njena mladalačka energija.

Gven Stefani

Gven Stefani, Foto: Profimedia

Gven je dugo godina važila za jednu od najlepših pevačica na svetu, a nedavno se pojavila u jednoj emisiji kada su mnogi uočili očeiglednu promenu na njenom licu.

Pevačica je na svom licu imala vidne korekcije, pa se našla na meti kritika da je pre intervencija bila lepša nego nakon botoksa.

Video: Džej Lo zaplakala pred 25.000 fanova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lona

    14. decembar 2019 | 09:11

    Plastična hirurgija, tim doktora plasticara i nutricionista, sluzavke i kuvarice, koje kupuju tačno odredjenu hranu i pripremaju/ serviraju, maseri i šminkeri....da, svi bi im pozavideli na bogatstvu, pa otuda i ovakav izgled. Mi nismo budale da nam se serviraju ovakve naivne i neistinite priče.

  • Realno

    14. decembar 2019 | 09:25

    Normalno da izgledaju super kad imaju para za negu tela i svega ostalog..Glupo je uopste da se poredimo sa njima,to je isto kao sto ni one sa ulice jadne i sto ceprkaju po kontejneru ne izgledaju kao mi..sve je to do uslova i para nazalost!!!svaka zena je lepa na krajukrajeva😊

  • Od babe devojka...

    14. decembar 2019 | 09:47

    Tezak zivot ostavio traga na ovim "cicama".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA