≫ 

Nema konkurenciju! Jedna od najlepših žena na svetu izdominirala u haljinici sa dekolteom do pupka

Glumica je zasenila Nikol Kidman, pa čak i skoro duplo mlađu koleginicu Margo Robi

  • 23
Premijera filma Bombshell

Šarliz Teron, Foto: Tanjug/AP

Popularna glumica Šarliz Teron (44) bila je na premijeri filma "Bombshell" u Los Aneđelesu, u kom igra jednu od glavnih uloga, a kada se pojavila u minijaturnoj crnoj haljini i ponovo plavokosa, ostavila je sve bez teksta.

Šarliz je u haljini na tanke bretele, sa dekolteom sve do pupka, zasenila ostale dame i svi muški, ali i pogledi pripadnica nežnijeg pola bili su upereni u lepu glumicu.

Premijera filma Bombshell

Šarliz Teron, Foto: Tanjug/AP

Atraktivna plavuša izgleda bolje nego ikad, a haljina koja je više otkrivala nego pokrila, svima je raspalila maštu. Glumica je još jednom pokazala zašto važi za najseksi ženu na svetu!

Dok je davala autograme svojim fanovima, Šarliz se nagla napred, pa su u prvom planu bile njene grudi koje su u ovoj pozi došle do izražaja.

Charlize Theron

Šarliz Teron, Foto: Profimedia

Glumica je uz crnu haljinicu ukopila sandale u istoj boji, a njeni nokti na nogama i rukama bili su takođe najtaminje nijanse. Od nakita je imala duge minđuše i prsten, kao i neutralnu šminku koja je istakla njenu prirodnu lepotu.

Na premijeri filma bile su i ostale glavne glumice, slavna Nikol Kidman, koja se pojavila u neobičnom odelu, kao i još jedna lepotica Maro Robi koja se za ovu priliku odlučila za neobičnu elegantnu haljinu.

Složićete se, Šarliz je definitivno bez konkurencije!

Premijera filma Bombshell

Šarliz Teron, Nikol Kindam, Margo Robi, Foto: Tanjug/AP

Video: Šarliz Teron godinama se bori protiv depresije, a evo kako je otkrila bolest

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA