Emili Ratajkovski poslala brutalnu poruku Vajnštajnu

- Vajnštajn, optužen za dela koja se kreću od seksualnog uznemiravanja do silovanja, neće morati da prizna krivicu ili de je platiti svojim novcem - napisala je manekenka

  • 8
Harvi vajnstajn,Emili Ratajkovski Foto: Profimedia/INSTAR, Tanjug/AP

Manekenka Emili Ratajkovski (28) se na premijeri filma "Uncut Gems" u Los Anđelesu pojavila u  provokativnom izdanju, a na ruci bilo joj je napisano "Je*eš Harvija", aludirajući na seksualnog predatora Harvija Vajnštajna (67).

Manekenka je u uskoj crnoj haljini pokazala čime raspolaže, mešutim svi su gledali samo u njenu ruku na kojoj je bila poruka za Harvija. Emili je na Instagramu podelila fotografiju, a u prvom planu bila je njena ruka.

- Danas su Harvi Vajnštajn i njegov bivši studio sklopili nagodbu od 22,4 miliona evra sa svojim žrtvama. Vajnštajn, optužen za dela koja se kreću od seksualnog uznemiravanja do silovanja, neće morati da prizna krivicu ili de je platiti svojim novcem - napisala je manekenka na Instagramu.

Emili Ratajkovski Emili sa natpisom "Je*eš Harvija", Printskrin: Instagram/emrata

Podsetimo, više od 30 žrtava koje su navodno seksualno zlostavlajnje od strane holivudskog moćnika, navodno su postigle nagodbu u iznosu od 22,4 miliona evra, koja bi dovela do kraja većinu parnica koje se vode protiv reditelja.

New York Times je u sredu objavio da je dogovoren sporazum koji uključuje Vajnštajnove navodne žrtve u SAD-u, Kanadi, Britaniji i Irskoj.

Video: Skarlet Johanson je prećutno podržala seksualnog predatora, a onda uradila nešto još gore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brana

    13. decembar 2019 | 19:08

    Ako je on zaista opeglao sve ove ribe svaka mu čast!Pa kad može jedan Jutka da rastura obećavajući posao u opštini zamislite šta je sve mogao ovaj mag!?Nije on nikoga silovao jer bi uveliko bio zatvoren a to sto ih je uslovljavao za razne usluge tipa:Ako hoces to onda moras ovo,nije bilo na silu,svako je mogao da ga odbije....

  • W

    13. decembar 2019 | 18:19

    Dok ti je valjao na sve si bila spremna! Ovaj tip je trebao sve da snima..

  • xxx

    13. decembar 2019 | 22:16

    Joooj cutite,sve nevine! Odbranile bi se vi itekako da ste htele

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA