≫ 

Nakon 22 godine braka, glumac Kolin Firt i njegova supruga Livija su se razišli

- Oni održavaju blisko prijateljstvo i ostali su ujedinjeni u ljubavi za njihovu decu - stoji u saopštenju para

  • 2

Poznati britanski glumac Kolin Firt i njegova supruga, Italijanka Livija Firt, razišli su se posle 22 godine braka. Ovu informaciju potvrdio je publicista ovog para.

- Kolin i Livija su se razišli. Oni održavaju blisko prijateljstvo i ostali su ujedinjeni u ljubavi za njihovu decu. Mole za privatnost. Neće biti dodatnih komentara - stoji u zajedničkom saopštenju.

Inače, Kolin i Livija imaju dvoje dece, sinove Luku i Matea. Firta znamo u ulogama u filmova "Dnevnik Bridži Džons", "Razum i osećajnost", "U stvari ljubav" i "Kraljev govor". Dobitnik je nagrada Oskar, Zlatni Globus i Bafta nagrade.

S druge strane, Livija je aktivistkinja za zaštitu životne sredine.

Colin Firth, Livia Firth Giuggioli Livija i Kolin Firt Foto: Profimedia

Par je ranije imao bračnu krizu, kada je Livija imala aferu sa svojim bivšim dečkom, italijanskim novinarem Markom Brankaćijom.

- Kada me je ostavila, bio sam jako ljut. Odmah sam poslao e-mail Kolinu sa fotografijom mene i njegove supruge. Hteo sam da zna što se dogodilo - rekao je svojevremeno Brankaćio.

Nakon afere, Kolin i Livija su se pomirili.

(Telegraf.rs/CNN)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA