≫ 

Verovali ili ne, oni su na pragu 6. decenije: Ove poznate ličnosti će u 2020. godini napuniti 50

Iako su u zrelim godinama, ove poznate zvezde izgledaju kao da su duplo mlađe

  • 4
Naomi Kembel, Met Dejmon i Uma Turman Foto: Profimedia, Guliver/Neilson Barnard/Getty Images

Za neke poznate ličnost 2020. godina biće posebna, jer će u predstojećoj godini uću u 6. deceniju života, odnosno napuniti 50 godina.

Jedno je sigurno, za ove poznate ličnosti nikada ne bi ste rekli da su na pragu 6. decenije, jer izgledaju veoma mladoliko, a mnogi za njih kažu da već godinama ne stare.

Glumac Met Dejmon (49), pevačica Maraja Keri (49), manekenka Naomi Kembel (49), glumac Džastin Čejmbers (49) i glumica Uma Turman (49) 2020. godine napuniće 50!

Met Dejmon

Populrani glumac važi za jednog od najpoželjnijih frajera u Holivudu, 8. oktobra sledeće godine napuniće 50! Met je već 14 godina u srećnom braku sa Lusijanom Baroso, iako je zauzet, mnoge dame uzdišu za njim.

Zlatni Globus, Met Dejmon Met Dejmon, Foto: Tanjug/AP/Jordan Strauss/Invision

Kada je upoznao svoju suprugu ona je bila konobarica u jednom kafeu, a on je već tada bio poznati glumac. Nakon dve godine zabavljanja, verili su se, a u decembru 2015. godine venčali, na maloj privatnoj ceremoniji na Menhetnu.

Lusijana imala ćerku iz prethodnog braka, a njih dvoje imaju tri ćerke Izabelu, Giju Zavalu i Stelu Zavalu. Dejmonu na izgledu mogu pozavideti i duplo mađi muškarci.

Maraja Keri

Maraja se pored izvanrednih glasovnih mogućnosti, može pohvatliti i top formom na pragu 6. decenije. Pevačica 27. matra 2020 godine napuniće 50.

Maraja Keri Maraja Keri, Foto: Instagram/mariahcarey

Maraja izgleda odlično, ali je prethodnih godina imala "vizuelne" uspone i padove. Naime, pevačica se u trudnoću ugojila 30 kilograma, ali se veoma brzo vratila u formu, pa sada viška nema ni na vidiku.

Pevačica raskošnog glasa imala je nekoliko plastičnih operacija, a sve troškove tih intervencija plaćala je kreditnim karticama svoje asistentkinje ili menadžerke. Iako je kuburila sa kilograma, posećivala hirurga, Maraja u zrelim godinama izgleda odlično.

Naomi Kembel 

Jedna od najpoznatijih svetskih manekenki 22. maja iduće godine napuniće 50, a ona svojom pojavom pleni gde god da se pojavi, i po mnogim izgleda bolje nego duplo mlađe devojke.

Naomi Kembel Naomi Kembel, Foto: Profimedia

Crna pantera, kako zovu Naomi, važi za jednu od najlepših, ali i najseksepilnijih poznatih ličnosti u zrelom dobu, a kada je vidite, ne biste pomislil da je ova žena na pragu 6 . deceije.

Naomi nema decu, a u jednom intervjuu rekla je da za njih nije spremna, kao i da želi da vidi šta će joj u budućnosti sve svemir doneti. Crna pantera je nedavno okončala vezu sa ruskim milijarderom Vladislavom Doroninom (57).

Uma Turman

Slavna glumica jedna je od retkih prirodnih lepotica u Holivudu, a 29. aprila 2020. godine napuniće 50! Za Umu kažu da se posledjih decenija nije menjala, te da uzgleda kao i pre 20 godina.

Kanski festival, Uma Turman, Kventin Tarantino Uma Turman i Kventin Tarantino, Foto: AP/Tanjug

Gde god da se pojavi, glumica pleni svojom pojavom, a kada se na jendom događaju pojavila sa ćerkom Majom Hok (21) , svima je za oko zapalo da Uma i Maja više izgledaju kao starija i mlađa sestra, a ne kao majka i ćerka.

Uma je visoka 180 santimetara i ima ogromna stopala, te je često možemo videti u ravnoj obući. Ali koga briga za njene nesavršenosti, kada se njoj i njenoj pojavi dive milioni muškaraca širom sveta.

Džastin Čejmbers

Zvezda popularne serije "Uvod u anatomiju" 11. jula puni 50. Zavodnik zbog koga su mnoge žene zavolele pomenutu seriju i ostale joj verne naredne svake sezone i dalje izgleda mladoliko.

Justin Chambers Džastin Čejmbers, Foto: Profimedia/Mega Agency

Za Džastina mnoge obožavateljke kažu da poseduje "ono nešto", te da je zbog toga ljubimac žena. Glumac ne izgleda kao da je na pragu 6. decenije, a nije se mnogo promenio od pre 14 godina, kada je emitovana prva epizoda serije "Uvod u anatomiju".

Popularni glumac jedan je od retkih koji se može pohvali sa petoro dece, on i njegova supruga Kiša Čejmbers imaju četiri četiri ćerke Izabelu, Kailu, Evu i Maju, kao i sina Džeksona.

Video: Za neke suludo, al ne i za nju: Ovako Naomi Kembel ostaje fit

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija

    16. decembar 2019 | 09:54

    Kako da ne izgledaju, ceo zivot ulazu u svoj izgled! Doduse, ima i genetika uticaj.

  • Н. С.

    16. decembar 2019 | 10:20

    Шта значи на прагу?. Да ли ви знате колико је од 50--60?. Јако много. Тако да они за своје године, изгледају сасвим обично, и ништа нарочито.

  • Ira

    16. decembar 2019 | 17:49

    Izgledaju fino za svoje godine,nista spektakularno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA