≫ 

Madona u vezi sa 36 godina mlađim dečkom! Na terasi razmenjivali nežnosti - pred njenom ćerkom

Madona na aerodromu uslikana kako izlazi iz privatnog aviona sa novim, mlađim dečkom

  • 3
Ahlamalik Williamson, Madonna, Madona dečko

Foto: Mega Agency / Profimedia

madona

Madona / Foto: Profimedia

Pop kraljica Madona koja je ove godina proslavila 61. rođendan, poslednjih nekoliko meseci je sve češće bila viđena u društvu svog mlađanog plesača, 26-godišnjeg Ahlamalika Vilijamsa koji je samo tri godine stariji od njene ćerke Lurdes.

Iako se o njihovoj vezi dosad samo nagađalo, čini se kako njihove zajedničke fotografije nastale na balkonu jednog luksuznog hotela u Majamiju, na kojima razmenjuju nežnosti i grle se, dok im društvo prave i Lurdes i njen novi, misteriozni dečko, potvrđuju tu vest.

Na objavljenim fotograifjama Madona i njen novi dečko uskladili su boje odeće, a on nije skidao ruke s njenih bokova, dok joj je u jednom trenutku i nežno masirao leđa. Par je privatnim letom zajedno stigao u Majami gde su paparaci takođe zajedno uhvatili na aerodromu.

Ahlamalik Williamson, Madonna, Madona dečko

Madona izlazi iz privatnog aviona s Ahlamalikom Vilijamsom; Foto: Mega Agency / Profimedia

Glasine o novoj ljubavi krenule su u junu ove godine nakon što je Madona na profilu na Instagramu podelila video u kojem Ahlamalik igra sa njom i na kom se vidi da su veoma bliski.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna) on

 

Strani mediji izvestili su u oktobru da je njihova veza postala ozbiljna ali da su njeni prijatelji zabrinuti za nju zbog velike razlike među godinama.

- Ona uopšte ne treba ni da gleda muškarce koji su dvostruko mlađi od nje. Njeni prijatelji misle kako bi trebalo da se fokusira na starije tipove ako uopšte želi ozbiljnu vezu. Sjajno je što joj još uvek uspeva da zavede takvu decu, ali ako pogledate istorije njenih ljubavnih veza, jasno vam je da to neće potrajati- izjavio je anonimni izvor.

Ahlamalik Williamson, Madonna, Madona dečko

Ahlamalik Williams i Madona; Foto: Backgrid USA / Profimedia

Na popisu mlađih momaka koje je dosad ljubila našli su se između ostalih tada 23-godišnji plesač Brahim Zailbat, njegov 26-godišnji kolega Timor Stefens i 31-godišnji maneken Kevin Sampaio.

Video: Ostavite me na miru! Selen Dion odgovorila na spekulacuije o vezi sa mlađim muškarcem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA